Τελευταία Νέα

Το πε και το κάνε ο Σπανός! Μόλις εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από το Υπουργείο Ανάπτυξης με 15.320.000 € ολόκληρο το έργο προστασίας του τμήματος Στόμιο - Πλατάνα στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου

«Μόλις εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από το Υπουργείο Ανάπτυξης με 15.320.000 € ολόκληρο το έργο προστασίας του τμήματος Στόμιο - Πλατάνα στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου

Συνοπτικά, περιλαμβάνει τοιχεία αντιστήριξης για τις καταπτώσεις, φρεατοπασσάλους για τα κυματικά φορτία και πλακοσπεπή φορέα (lane cover) για τα πιο κρίσιμα σημεία.

Και τώρα δουλειά. Τρέχουμε να δημοπρατήσουμε!

Υγ.: Ναι, καλά θυμάστε, είχαμε δεσμευτεί για δύο από τις τρεις φάσεις του έργου με 9.000.000 ευρώ. Το πήγαμε λίγο παραπέρα, μη μας παρεξηγήσετε ?» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός την Παρασκευή το πρωί μιλά στον ΕΥΡΙΠΟ 90FM για το συγκεκριμένο έργο! Είχε ήδη ανακοινώσει χρηματοδότηση 9.000.000€ από το Υπουργείο Ανάπτυξης στην ειδική συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου τον Ιανουάριο. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να υλοποιηθούν τα δύο από τα τρία μέρη της μελέτης που έχει έτοιμη η Περιφέρεια από το 2017. Κατάφερε όμως ο Περιφερειάρχης να εξασφαλίσει όλο το ποσό έτσι ώστε να ολοκληρωθούν και οι τρεις φάσεις της Μελέτης γα το συγκεκριμένο δρόμο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 22:45

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr