Τελευταία Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για το όνομά μου! Ζητώ να με κρίνετε για όλα αυτά που έχω κάνει στα 11 χρόνια και γι αυτά που θέλω να κάνω…» (φωτο)

 

Της Έφης Ντίνη

 

 

Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το συμφέρον της παράταξης όποιος και αν είναι ο επόμενος αρχηγός της Ν.Δ, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα ενότητας το βράδυ της Παρασκευής από τη Χαλκίδα. Έκανε κάλεσμα προς όλα τα στελέχη και φίλους του κόμματος να πάνε όλοι να ψηφίσουν στις 22 Νοεμβρίου γιατί άμεσα θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις και η Ν.Δ θα πρέπει να είναι έτοιμη, με ένα δυναμικό Πρόεδρο που θα διαθέτει εμπειρία και θα ενώνει την παράταξη να διεκδικήσει όλα αυτά που μέσα σε λίγους μήνες έχασε η Χώρα από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνοντας παράλληλα ότι και αν ακόμη δεν εκλεγεί, θα σταθεί πιστός στρατιώτης στο πλευρό εκείνου που θα εκλέξει η παράταξη, γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να σωθεί η Ελλάδα.

Για ακόμη μία φορά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους αναλόνονται στα περι …οικογενειοκρατίας. «Έχω πλήρη αίσθηση του βάρους της αποστολής. Έχω πλήρη αίσθηση ότι για κάποιους νεοδημοκράτες πολίτες, το γεγονός ότι προέρχομαι από μία πολύ γνωστή πολιτική οικογένεια μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, ένα εμπόδιο. Σας λέω ότι είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για το όνομά μου! Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!» δήλωσε  κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα στελέχη και τους φίλους του κόμματος στην Εύβοια και συνέχισε αναφερόμενος και πάλι στον κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τονίζοντας αυτή τη φορά ότι αν τον είχαμε ακούσει νωρίτερα, η Χώρα δε θα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση σήμερα.

Ζητώντας να κρίνουν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ τον επόμενο Πρόεδρο του κόμματος με βάση τις περγαμηνές που έχει ο καθένας και την πορεία που έχει διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια στον πολιτικό στίβο ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Να μας αξιολογήσετε όλους πολύ αυστηρά. Σας ζητώ να με κρίνετε για όλα αυτά που έχω κάνει στα 11 χρόνια και γι αυτά που θέλω να κάνω».

Αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα της Ν.Δ που την έκαναν μέσα σε λίγα χρόνια να χάσει το 65% της εκλογικής της δύναμης, τονίζοντας πως η Ν.Δ θα πρέπει να σταθεί πλέον δίπλα στον έλληνα επιχειρηματία, να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα, να δώσει λύση στα θέματα της ανεργίας και να κάνει τον ξένο επιχειρηματία να εμπιστευθεί την Ελλάδα μετατρέποντας την σε πόλο έλξης επιχειρηματικών δράσεων για να μπορέσει το συντομότερο να ορθοποδήσει. «Δεν υπερασπιστήκαμε τις αρχές μας δεν υπερασπιστήκαμε τις αξίες μας. Η Ν.Δ πρέπει να αλλάξει ουσιαστικά για να μπορέσει να αντιστρέψει μία τροχιά φθοράς… Θέλουμε να εκφράσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις αυτού του τόπου. Το μικρομεσαίο τον αυτοαπασχολούμενο, τον άξιο δημόσιο υπάλληλο, τον κατ επάγγελμα αγρότη» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Απαντώντας ευθέως σε όσους ρωτούν αν στη Ν.Δ ψάχνουν τον αντιΤΣίπρα, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως ψάχνουν το ακριβώς ανάποδο. «Οτιδήποτε παράγει πλούτο η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρέπει να φορολογείται… Η μεγάλη μας διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θέλει πολλούς φόρους για να συντηρήσει το δικό του πελατειακό κράτος, που το είδαμε να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του παλιού ΠΑΣΟΚ. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε άλλο από την μετεξέλιξη του παλιού ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ’80. Η Χώρα χρειάζεται ένα επενδυτικό ταρακούνημα πρέπει να διατεθούν στη Χώρα 100δις ευρώ μέσα στα επόμενα 5-10 χρόνια. Ποιος επενδυτής θα έρθει να τα βάλει με μία κυβέρνηση η οποία θα τον αντιμετωπίσει με καχυποψία» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Θέλουμε ένα πιο μαζεμένο κράτος,  ισχυρό, να μεγαλώσουμε την πίτα πριν την ξαναμοιράσουμε».

 Ο κ. Μητσοτάκης καταδίκασε την πρακτική των διαγραφών και είπε: «Εάν θέλουμε να ξαναγίνουμε πλατιά κεντροδεξιά παράταξη, αυτό σημαίνει ότι ο παραδοσιακός δεξιός πρέπει να χωράει με την ίδια άνεση στον πολιτικό χώρο με το φιλελεύθερο Κεντρώο. Δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Μπορούμε να συνυπάρξουμε, θεσπίζοντας κανόνες εσωκομματικής διαδικασίας και να ξεφύγουμε από κακές πρακτικές του παρελθόντος που ο κάθε νικητής διέγραφε τον εσωκομματικό του αντίπαλο. Εγώ θέλω να συνθέτω και όχι να διαγράφω. Κάτι που έχω αποδείξει στην πολιτική μου διαδρομή».

Ανάμεσα σε εκείνους που τίμησαν με την παρουσία τους την ομιλία του υποψήφιου Προέδρου της Ν.Δ, ήταν και η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Μαρία Σπυράκη που μετά την Ολομέλεια στο Στρασβούργο από όπου και επέστρεψε την Πέμπτη το απόγευμα, βρέθηκε στη Χαλκίδα την Παρασκευή, στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη.

kyriakos7

 

kyriakos13

 

kiriakos 1

 

kiriakos3

 

kyriakos4

 

kyriakos8

 

kyriakos9

 

kyriakos10

 

kyriakos11

 

kyriakos12

 

 KYRIAKOS 15

 

KYRIAKOS 16

 

KYRIAKOS 17

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 14:35

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr