Τελευταία Νέα

Παρουσία του Αντιδημάρχου Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου ξεκίνησαν οι εργασίες εκπόνησης της γεωτεχνικής μελέτης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κύμης

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου, συνεργείο ξεκίνησε τις εργασίες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κύμης για την εκπόνηση της Γεωτεχνικής Μελέτης. Τις εργασίες παρακολούθησε από κοντά ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου ο οποίος ασχολείται διεξοδικά με το θέμα του καμένου σχολείου της Κύμης, έχοντας άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τις Υπηρεσίες της. Στόχος, να γίνει η Γεωλογική Μελέτη η οποία υπολείπεται στο φάκελο που πρόκειται να κατατεθεί το συντομότερο στις Κτιριακές Υποδομές προκειμένου να προχωρήσει η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του κτιρίου.

Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης –Αλιβερίου που πραγματοποιήθηκε πριν από το Πάσχα στα Κριεζά, ενημέρωσε το Σώμα για τις ενέργειες που έχουν γίνει για το καμένο σχολείο, από την πλευρά του Δήμου, του δημάρχου Θανάση Μπουραντά αλλά και του ιδίου, ο οποίος  ασχολείται διεξοδικά με το θέμα.

Αναφέρθηκε στη συνάντηση που ο ίδιος είχε πριν από λίγους μήνες με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό, παρουσία και της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνας Παπαναστασίου και την δέσμευση του κ. Μπακογιάννη, να αναλάβει η Περιφέρεια την εκπόνηση δύο μελετών προκειμένου να ολοκληρωθεί ο φάκελος του σχολείου και να σταλεί στις Κτιριακές Υποδομές. Πρόκειται για τη Γεωτεχνική Μελέτη, εργασίες της οποίας ξεκίνησαν σήμερα στο Σχολείο και της Ηλεκτρομηχανολογικής που έπεται.

Ο κ. Θεοδώρου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό που έσκυψαν πάνω από το θέμα και στήριξαν την προσπάθεια που γίνεται από πλευράς του, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημα του. Προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι διαδικασίες που αφορούν την αποκατάσταση του κτιρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης. Ένα κτίριο ιστορικής σημασίας για την περιοχή.

alexan3

Κατά τη διάρκεια των εργασιών για την εκπόνηση της Γεωτεχνικής Μελέτης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης

alexan2

Το Κιβώτιο δειγμάτων

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαϊ 2016 14:49

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr