Τελευταία Νέα

Η αντίδραση του Καράβα για τυχόν κατάργηση του Α.Τ Ν. Αρτάκης και της Τουριστικής Αστυνομίας- Φέρνει το θέμα στο συμβούλιο της Τετάρτης

Η κατάργηση Αστυνομικών Τμημάτων και Σταθμών σε όλη τη Χώρα, είχε προκαλέσει αντιδράσεις για τον τρόπο πλέον αστυνόμευσης μεγάλων πόλεων. Το σχέδιο του Υπουργείου ήρθε σε διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς και είναι έτοιμες οι αλλαγές που αναμένονται να γίνουν.  Αν και  τίποτα ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα , η είδηση ότι θα συγχωνευτεί το αστυνομικό τμήμα της Ν. Αρτάκης με αυτό της Χαλκίδας προκαλεί αντιδράσεις. Το θέμα σχολίασε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας Παναγιώτης Καράβας:

«Η υποβάθμιση του επιπέδου δημόσιας ασφάλειας φαίνεται πως συνεχίζεται. Μετά την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Αρτάκης, με πληροφορίες του τοπικού συμβούλου Χαλκίδας Αλέξανδρου Σιγανού, προωθείται η κατάργηση του τμήματος ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Χαλκίδας. Εάν η πρόθεση της κυβέρνησης ισχύσει, οδηγούμαστε σε πλήρη απαξίωση της μεγαλύτερης πόλης της Περιφέρειας Στερεάς, τη στιγμή που γίνονται πολύ αξιόλογες προσπάθειες για την τουριστική της αναβάθμιση από τον Δήμο Χαλκιδέων. Παράλληλα, εγείρονται σοβαρότατα ζητήματα σχετικά με τους απαραίτητους ελέγχους που πρέπει να διενεργούνται σε έναν τεράστιο όγκο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη και τον Δήμο μας, που διασφαλίζουν την νομιμότητα και την πάσης φύσης ασφάλεια των πολιτών της. Το θέμα, φυσικά και θα απασχολήσει το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας την Τετάρτη 31/8».

Η καλή νοικοκυρά λέει ο λαός πριν πεινάσει μαγειρεύει… και ο Πρόεδρος προσπαθεί από τώρα πριν βγει η οριστική απόφαση να αποτρέψει την κατάργηση του Α.Τ Ν. Αρτάκης και του Τμήματος της Τουριστικής Αστυνομίας  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 13:18

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr