Τελευταία Νέα

Κώστας Μπακογιάννης: «27 χρόνια μετά, θα έδινα μια δεκαετία για δέκα λεπτά ακόμα...»

Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις… Κατάθεση ψυχής! Ο Κώστας Μπακογιάννης 27χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του, αναζητά έστω για λίγο αυτή τη ζεστή πατρική αγκαλιά. Έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 10 ετών. Σήμερα, θα έδινε μία δεκαετία, αρκεί να είχε 10 λεπτά ακόμη μαζί του, όπως ο ίδιος ανέφερε με το «καλημέρα» σήμερα το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Άξιος συνεχιστής των ιδεών του και της φιλοσοφίας του, κουβαλάει το όνομα και την ιστορία του. Μεγάλο φορτίο… χωρίς να δείχνει να τον κουράζει. Αρκεί, να φανεί αντάξιος του! Ξέρει ότι ο δρόμος αυτός που διάλεξε δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Πρόλαβε να μάθει άραγε από εκείνον, να αποφεύγει τ’ «αγκάθια»;

Όσοι είχαν γνωρίσει τον Παύλο Μπακογιάννη, λένε ότι του τα έχει πάρει όλα! Άξιος συνεχιστής του έργου του πατέρα του. Οι εποχές μπορεί να άλλαξαν αλλά για εκείνον ο χρόνος σταμάτησε στις 26 Σεπτεμβρίου 1989.

Πληγώθηκε, πόνεσε, έκλαψε πολλές φορές για αυτόν τον πατέρα που είχε ως πρότυπο. Τον άνθρωπο που έπεσε από μία σφαίρα «άνανδρων» και που έγινε «θυσία» στο βωμό της Δημοκρατίας. Τον άνθρωπο για τον οποίο έκλαψε, έζησε και βιώνει μέχρι και σήμερα την απώλεια του όλη η Ελλάδα.

Τελικά, η ιστορία μας διδάσκει πως, ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό! Αφού ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει να προσφέρει στην κοινωνία ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του…Το σίγουρο είναι οτι ο Παύλος Μπακογιάννης θα καμαρώνει για το διάδοχό του, απο κεί ψηλά!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 22:13

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr