Τελευταία Νέα

Η Αλημπατέ διέγραψε τον πρώην Αντιδήμαρχο Βασίλη Γούναρη για λόγους αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς

Με μία δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουνίου, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ερέτριας. Η δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Πορεία» ανακοίνωσε ότι με τη συμμετοχή των ¾ του συνδυασμού της όπως προβλέπεται από το Νόμο, προχώρησαν στην διαγραφή του πρώην Αντιδημάρχου Ερέτριας Βασίλη Γούναρη λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς προς την παράταξη (προσβολή Δημοτικής Αρχής, προσβολή Δήμου, προσβολή συναδέλφων, παρακώληση του έργου της Δημοτικής Αρχής, σπίλωση συναδέλφων)  αναφέροντας παράλληλα τους λόγους που οδήγησαν την παράταξή της σε αυτή την κίνηση.

«Αποφασίσαμε τη διαγραφή του κ. Γούναρη από το συνδυασμό μας:

Α) Διότι δεν προσέρχεται τους τελευταίους μήνες στις συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου και όταν προσέρχεται δεν ακολουθεί το Πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής, αλλά επιτίθεται στις συζητήσεις των θεμάτων, στους συναδέλφους, καταψηφίζει, αμφισβητεί, επικρίνει αναιτιολόγητα.

 Β) Δεν προσέρχεται στα προσυμβούλια της παράταξης, άρα δεν γνωρίζει το πρόγραμμα, τις δράσεις, τις ενέργειες, σχέδιο ανάπτυξης που υλοποιείται.

Γ) Τέλος και το κυριότερο την καταγγελία στον Εισαγγελέα ψευδή και ανυπόστατη για τα χρήματα για το πράσινο –Πολιτική Προστασία (εντάλματα 708,709,710/16), ενώ έχει γίνει το έργο με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που οδήγησε σε: 1. Προανάκριση 2. Δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο 3. Δημόσια δήλωση του σε τοπική εφημερίδα ότι δεν έγιναν οι εργασίες πρασίνου» ανέφερε η δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ.

Αξιζει να σημειωθεί οτι ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Γούναρης ήταν παρών στη συνεδριάση που ανακοινώθηκε η διαγραφή του απο το συνδυασμό της δημάρχου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 21:35

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr