Τελευταία Νέα

Τα σκουπίδια στη «βιτρίνα» του χωριού; Καταγγελίες από τον τοπικό σύμβουλο Αυλωναρίου Γ. Θεοδώρου για την αποκομιδή των απορριμμάτων –Τη ΔΕΥΚΑ και την αύξηση στα δημοτικά τέλη

Ποστάροντας την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο τοπικός σύμβουλος Αυλωναρίου Γιώργος Θεοδώρου καταγγέλλει την δημοτική αρχή Κύμης-Αλιβερίου για την εικόνα όπως αναφέρει που παρουσιάζει εδώ και μέρες ο χώρος κάτω από την Πλατεία Αυλωναρίου όπου παραμένουν γεμάτοι οι κάδοι καθώς δεν έχει περάσει το απορριμματοφόρο να τους αδειάσει. Και όχι μόνο! Ο κ. Θεοδώρου αναφέρεται και στο έργο της ΔΕΥΑΚΑ που ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα στο Αυλωνάρι αφήνοντας πίσω του σημάδια…

Ο Τοπικός Σύμβουλος Αυλωναρίου Γιώργος Θεοδώρου μεταξύ άλλων καταγγέλλει:

«Αυτή ακριβώς την εικόνα παρουσιάζει εδώ και μερικές μέρες ο χώρος κάτω από την κεντρική πλατεία του Αυλωναρίου όπου παραμένουν γεμάτοι οι κάδοι καθώς δεν έχει περάσει το απορριμματοφόρο να τους αδειάσει. Η κατάσταση γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη εφόσον βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και η πλατεία συγκεντρώνει κόσμο όλη την ημέρα και ιδιαίτερα τα βράδια και σε κάθε περίπτωση αποτελεί τη βιτρίνα του χωριού μας.

Επίσης στην ίδια περιοχή πριν από ένα μήνα περίπου η ΔΕΥΑΚΑ προχώρησε σε αντικατάσταση ενός τμήματος του δικτύου ύδρευσης. Μετά το τέλος των εργασιών στο οδόστρωμα εξακολουθούν να παραμένουν χαλίκια και χώματα καθώς κανείς δε φρόντισε για την απομάκρυνσή τους. Το πυροσβεστικό του δήμου που εμφανίστηκε κάποια στιγμή για να πλύνει το δρόμο έφυγε χωρίς να κάνει τίποτα γιατί δεν λειτουργούσε η αντλία. Ο κίνδυνος ατυχήματος σε ένα τόσο κατηφορικό δρόμο είναι ορατός.
Ας το πάρουμε λοιπόν απόφαση ότι παρόλο που πρόσφατα η δημοτική αρχή Μπουραντά αύξησε κατά 25 τοις εκατό τα δημοτικά τέλη τα σκουπίδια θα κάνουν καθημερινά αισθητή την παρουσία τους στο Αυλωνάρι και τη ζωή μας πιο δύσκολη».

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr