Τελευταία Νέα

Στο δήμο Ερέτριας 1.187.096€ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Ερέτριας (υπόλοιπα πόλης)

Με μία σημαντική ανακοίνωση της δημάρχου Αμφιτρίτης Αλημπατέ ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Ερέτριας. Η δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα ότι το μεσημέρι ήρθε στο δήμο απόφαση από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης (Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών εκ του ΕΤΠΑ…) σύμφωνα με την οποία χρηματοδοτείται ο Δήμος από το ταμείο συνοχής για το έργο που αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Ερέτριας (υπόλοιπα πόλης).

«Πρόκειται για εργολαβία σύμφωνα με την οποία προβλέπεται η κατασκευή του συγκεκριμένου έργου στα τμήματα της πόλης που οι αγωγοί δεν αντικαταστάθηκαν σε προηγούμενες εργολαβίες, κυρίως μέσω του προγράμματος Θησέα την προηγούμενη δεκαετία. Πρόκειται για ένα έργο συνολικής δαπάνης 1.187.096€+ ΦΠΑ» ανέφερε στην εισήγησή της η κα Αλημπατέ η οποία επεσήμανε ότι το έργο θα εκτελέσει η ΔΕΥΑ με την Τεχνικη Υπηρεσία του Δήμου Ερέτριας με τον οποίο υπάρχει προγραμματική σύμβαση.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr