Τελευταία Νέα

Κάποιοι εξευτελίζουν τον Μητσοτάκη στην Εύβοια…- Κάποιος να τους μαζέψει επιτέλους!

Της Έφης Ντίνη

Η κατάσταση στα εσωκομματικά στην ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως στην Εύβοια. Και αντί τώρα κάποιος να βάλει φρένο στα όσα εκθέτουν το κόμμα και τους ανθρώπους που το στηρίζουν δε διστάζουν να μπλέκουν ευθέως και πολύ υποτιμητικά τον Πρόεδρο της ΝΔ και πολύ πιθανώς αυριανό πρωθυπουργό, σε σκευωρίες και εκβιασμούς χρηματοδοτών(?) με στόχο την ήττα όσων έχουν το χρίσμα στην Εύβοια.

Δηλαδή, επιχειρούν να εμφανίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σαν έναν Πρόεδρο που είναι τόσο υποχωρητικός στους χρηματοδότες του κόμματος, ώστε να τον αναγκάσουν εύκολα να διατάξει την αναβολή της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ… Σα δε ντρέπονται λίγο! Ο γνωστός άγνωστος και η παρέα του συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο σε βάρος της Ν.Δ στο Νομό. Και η ΝΟΔΕ Εύβοιας «ποιεί την νήσσαν…».

Επιχειρούν δε να εμφανίσουν τον «κοντό» (όπως τον αναφέρουν) σαν τον άνθρωπο που έχει την δύναμη με αγοραίες εκφράσεις να δίνει εντολές σε έναν πολιτικό που είναι ήδη συνομιλητής των πλέων ισχυρών πολιτικών αρχηγών κρατών στην Ευρώπη και την κόσμο. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει στον νόμο μας στην Εύβοια λίγους μήνες πριν τις εκλογές!!

Κάποιοι έχουν τόση αλαζονεία και τόσο θράσος που ποδοπατούν το ίδιο τους το κόμμα για να επιβιώσουν πολιτικά. Και επιθυμούν να δείξουν στου πολίτες ότι μπορεί μια κλίκα να καθορίζει τα πάντα. Έχει ενδιαφέρον αν και πότε θα αντιδράσει η Πειραιώς, ή αν ο Μητσοτάκης αποφασίσει να βάλει ένα τέλος σ αυτή την γελοιότητα με οριστικές διαγραφές πλέον καθώς κάποιοι μάλλον έχουν χάσει την πολιτική τους ταυτότητα και σύμφωνα με όσα πράττουν οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 00:49

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr