Τελευταία Νέα

Κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου ο Γιάννης Ελαιοτριβάρης: «Ο τόπος έχει ανάγκη από μια αυτοδιοίκητη ανεξάρτητη παράταξη που θα ενώσει όλες τις δυνάμεις που μάχονται και αγωνίζονται για αυτόν»

Με μία λιτή ανακοίνωση στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου ο Γιάννης Ελαιοτριβάρης βάζει τέλος αποψε το βράδυ, στα σενάρια εκείνων που εντέχνως όλο αυτό το διάστημα τον ήθελαν κομματικό υποψήφιο και μάλιστα με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος καλεί όλους να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια ανεξαρτήτου κόμματος και παρατάξεων με μοναδικό στόχο να βγάλουν το δήμο από το τέλμα που έχει πέσει τα τελευταία χρόνια.

Χωρίς το χρίσμα κανενός κόμματος, συσπειρώνοντας τον κόσμο είναι έτοιμος να συστρατευθεί με όλους εκείνους που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του.

Έρχεται με ένα πρόγραμμα υλοποιήσιμο βασισμένο σε όλα εκείνα που θα έπρεπε να είχαν γίνει «χτες» στο δήμο. Με ένα πρόγραμμα που θα αναλύσει στη συνέχεια ανά Δημοτική Ενότητα σε διαβούλευση με τους δημότες, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο eviakosmos.gr πριν από λίγο.

Η ανακοίνωση του κ. Γιάννη Ελαιοτριβάρη

anakinosi eleotrivari

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 20:40

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr