Τελευταία Νέα

Γιώργος Τσαπουρνιώτης - Έγινε το πρώτο βήμα για την αναδιάρθρωση των δανείων του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας

Αποφασισμένος να λύσει ουσιαστικά προβλήματα του δήμου, είναι ο νέος δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης. Όταν εκλέχτηκε τόσο ο ίδιος όσο και οι σύμβουλοι που απαρτίζουν το νέο δημοτικό αλλά και τα τοπικά συμβούλια στο δήμο που «ηγείται» γνώριζαν πως τα προβλήματα που χρίζουν άμεσης επίλυσης στο δήμο αυτό είναι πολλά και σοβαρά.

Ένα πολύ σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με τα δάνεια του Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης –Αγίας Άννας δρομολογήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο να είναι ικανοποιημένος μετά την πολύωρη εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη.

«Το πρώτο βήμα για την αναδιάρθρωση των δανείων του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, έγινε. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη, ήταν άκρως εποικοδομητική» δήλωσε ο δήμαρχος και συνέχισε:

«Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την ελάφρυνση που θα έχει ο Δήμος μας ύστερα από την επαναδιαπραγμάτευση των δανείων. Ευχαριστούμε προσωπικά τον πρόεδρο του Ταμείου που είδε θετικά το αίτημα μας».

Ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης συνεχίζει το ίδιο δυναμικά τις συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς για την άμεση επίλυση και άλλων θεμάτων του δήμου.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr