100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2023-2024, προκειμένου να επιστρέψουν στον τόπο μόνιμης διαμονής τους. Ειδικότερα, με κοινή πρωτοβουλία των Υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανακοινώνονται εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των ακτοπλοϊκών εταιρειών:

 • Fast Ferries έκπτωση 30% για τους επιβάτες και 20% για τα Ι.Χ. οχήματα και τις μηχανές τους (21.06.2024 – 02.07.2024),
 • ΑΤΤΙCA GROUP έκπτωση 50% για τους επιβάτες, τα Ι.Χ. οχήματα και τις μηχανές τους (21.06.2024 – 05.07.2024),
 • Minoan Lines έκπτωση 50% για τους επιβάτες, τα Ι.Χ. οχήματα και τις μηχανές τους (21.06.2024 – 02.07.2024 στις γραμμές ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΗΛΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ και ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΗΛΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ),
 • Golden Star Ferries έκπτωση 30% για τους επιβάτες και 20% για τα Ι.Χ. οχήματα και τις μηχανές τους (21.06.2024 – 02.07.2024 Νησιά προς Αθήνα),
 • Saronic Ferries έκπτωση 30% για τους επιβάτες (όλο το εκπαιδευτικό έτος),
 • Σκύρος Ναυτική Εταιρεία έκπτωση 50% για τους επιβάτες και τα Ι.Χ. οχήματά τους (21.06.2024 – 02.07.2024),
 • AEGEAN SEA LINES έκπτωση 50% για τους επιβάτες, τα Ι.Χ. οχήματα και τις μηχανές τους (25.06.2024 – 02.07.2024),
 • Dodekanissos Sea Ways έκπτωση 50% για τους επιβάτες (21.06.2024 – 02.07.2024),
 • LEVANTE FERRIES GROUP έκπτωση 50% για τους επιβάτες, τα Ι.Χ. οχήματα και τις μηχανές τους (21.06.2024 – 02.07.2024),
 • TRITON FERRIES έκπτωση 50% για τους επιβάτες, τα Ι.Χ. οχήματα και τις μηχανές τους (21.06.2024 – 02.07.2024) και
 • KAPΘΑΙΑ ΝΕ (GOUTOS LINES) έκπτωση 50% για τους επιβάτες, τα Ι.Χ. οχήματα και τις μηχανές τους (21.06.2024 – 02.07.2024).

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης είναι:

 • η σχετική απόφαση πρόσληψης από του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και
 • η Αστυνομική Ταυτότητα.

Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη καθώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του ΥΠΑΙΘΑ για την παροχή των ανωτέρω διευκολύνσεων.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της διαρκούς μέριμνας αλλά και της ουσιαστικής αναγνώρισης του έργου των εκπαιδευτικών μας, οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Το πρώτο μουσείο στον κόσμο αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα – και Κυμαίου– ευεργέτη της ανθρωπότητας, ιατρού Γεώργιου Παπανικολάου, πρόκειται σύντομα να γίνει πραγματικότητα, μετά τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου.

Τη σύμβαση υπέγραψαν στο Δημαρχείο Κύμης Αλιβερίου, ο Δήμαρχος, Νίκος Μπαράκος και η μουσειολόγος, Ηλιάνα Ζιώγα, ενώ το παρών έδωσε και ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Παπανικολάου, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Το μουσείο θα στεγαστεί στην πρόσφατα ανακαινισμένη πατρική οικία του Γεώργιου Παπανικολάου στην Κύμη, ένα κτίριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Εκτός από τα εκθέματα, που θα περιλαμβάνουν και προσωπικά αντικείμενα του Γεώργιου Παπανικολάου, θα δημιουργηθούν διαδραστικές εφαρμογές, αίθουσα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αίθουσα εκδηλώσεων και χώρος περιοδικών εκθέσεων.

«Η ίδρυση του Μουσείου Γεωργίου Παπανικολάου στη γενέτειρά του αποτελεί χρέος και ευθύνη μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα επιστήμονα που με την ανακάλυψή του, το «Τεστ Παπ», έχει σώσει τη ζωή αναρίθμητων γυναικών παγκοσμίως», τόνισε ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου.

Άγιο είχε ο οδηγός σκαπτικού μηχανήματος που ενεργούσε εργασίες διάνοιξης αγροτικού δρόμου στην περιοχή Πούντα στο Αλιβέρι, όπου ξαφνικά σημειώθηκε κατολίσθηση με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό 200 μέτρων και στη συνέχεια το μηχάνημα να πάρει φωτιά. Ο οδηγός τραυματισμένος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το Τμήμα Αλιβερίου για την κατάσβεση της φωτιάς και εναέρια μέσα. Οι επίγειες δυνάμεις ήταν αδύνατο να προσεγγίσουν το σημείο και έτσι έργο ανέλαβαν τα αεροπλάνα. Η φωτιά κατασβέστηκε μέσα σε μισή ώρα.

 

a44fe1f5 fcf7 44b8 bb4f d5f45523adb0

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ολοκλήρωσε σειρά δειγματοληπτικών ελέγχων, σε συνεργασία με διαπιστευμένα εργαστήρια και αναρτά στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» τις αποφάσεις χαρακτηρισμού καταλληλόλητας ακτών κολύμβησης των Περιφερειακών Ενοτήτων Φθιώτιδας και Εύβοιας για το έτος 2024.

 Σύμφωνα με τις εν λόγω αποφάσεις, και με βάση τα 221 δείγματα θαλασσινού νερού (108 από την Π.Ε. Φθιώτιδας και 113 από την Π.Ε. Εύβοιας) επιτρέπεται η κολύμβηση σε όλες τις χαρακτηρισμένες ακτές κολύμβησης της Φθιώτιδας της Εύβοιας και της Σκύρου.

 Η κολύμβηση, κατά πάγιο κανόνα της Δημόσιας Υγείας απαγορεύεται μόνο σε καθορισμένες περιπτώσεις υδάτων καθώς και:

α) εντός των λιμανιών,

β) εντός των μόνιμων αγκυροβολίων και των ναυπηγείων,

γ) σε ζώνη διακοσίων (200) μέτρων εκατέρωθεν από τα στόμια εκβολής των αγωγών εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και κάθε άλλης παρόμοιας εκβολής, σύμφωνα με τις αποφάσεις καθορισμού αποδέκτη, όπου τοποθετούνται τοπικές απαγορευτικές πινακίδες,

δ) σε ζώνη πενήντα (50) μέτρων εκατέρωθεν των στομίων εκβολής όλων των αγωγών ομβρίων υδάτων,

ε) στις εκβολές ρεμάτων συνεχούς και διαλειπούσης ροής, έναντι και εκατέρωθεν βιομηχανικών-βιοτεχνικών δραστηριοτήτων,

στ) σε απόσταση διακοσίων (200) μέτρων εκατέρωθεν ιχθυοκαλλιεργειών ιχθυογεννητικών σταθμών.

Επισημαίνεται τέλος ότι η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και η Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας είναι μοναδικοί αρμόδιοι και πλέον αξιόπιστοι φορείς για τον χαρακτηρισμό των ακτών κολύμβησης.

Μετά την έκδοση των σχετικών αποφάσεων, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χρήστος – Δημήτριος Γεωργίου δήλωσε: «Η καταλληλόλητα των υδάτων για θαλάσσιο μπάνιο είναι ένα σημαντικό θέμα, ειδικά για την υγεία και την ασφάλεια των λουόμενων. Από τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων διενεργούνται κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου δειγματοληψίες θαλασσινού νερού από τις ακτές κολύμβησης, προκειμένου να ελέγχεται η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης».

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας τόνισε: «Ενημερώνουμε ότι οι ακτές της Φθιώτιδας έχουν κριθεί κατάλληλες για κολύμβηση σύμφωνα με τις πρόσφατες μετρήσεις ποιότητας των υδάτων. Οι ακτές μας αποτελούν έναν από τους πιο πολύτιμους φυσικούς πόρους της Φθιώτιδας, και η προστασία τους είναι προτεραιότητα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε: «Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι σε 113 δείγματα θαλασσινού νερού, από σημεία της Εύβοιας και της Σκύρου και διαπιστώθηκε ξανά η καταλληλότητα των ακτών μας για κολύμβηση. Ας απολαύσουμε τις όμορφες παραλίες μας και αυτό το καλοκαίρι με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον!»

Κατά το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου 2024 πρόκειται να τελεσθούν τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου του Οσίου Παϊσίου του διορατικού (όπισθεν του Προσκυνηματικού Ιερού Nαού του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου), στο Ν. Προκόπι, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Ώρα 7:30μ.μ. Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και ο Εσπερινός των Εγκαινίων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Ώρα 7π.μ. Όρθρος.

Ώρα 8π.μ. Η τελετή των Εγκαινίων και αμέσως μετά η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών. Στην ηγεσία του Συνδέσμου εξελέγη ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος για τη διετία 2024-2026.

Ακολούθως, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. με τη συμμετοχή των μη αιρετών μελών του, στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο κ. Πάνος Λώλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΒΣΕ.

Στο νέο Δ.Σ., εκπροσωπώντας εταιρείες – μέλη του ΣΒΣΕ, εξελέγησαν οι κυρίες Ράνια Αικατερινάρη (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΒ) από την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου (Γενική Γραμματέας Δ.Σ. ΣΕΒ), από τον όμιλο ΤΙΤΑΝ και οι κκ. Μενέλαος Τασόπουλος (Μέλος Δ.Σ. ΣΕΒ) από την ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ και Ευάγγελος Χρυσάφης (Μέλος Δ.Σ. ΣΕΒ) από την METLEN Energy & Metals/ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, η οποία αποτελεί μητρική εταιρείας – μέλους του Συνδέσμου.

 

Του δημοσιογράφου Κ. Μαργαρίτη

 

 

Η Επιτροπή εκφράζει την ικανοποίησή της για τη απόφαση του Συμβουλίου επί της κύρωσης της συμφωνίας των Ηνωμένων Εθνών για τη βιοποικιλότητα πέραν των εθνικών δικαιοδοσιών (BBNJ), γνωστής και ως Συνθήκης για την Ανοικτή Θάλασσα. Με την απόφαση αυτή, η ΕΕ είναι πλέον έτοιμη να καταθέσει επίσημα το έγγραφο κύρωσης, πράγμα που η ΕΕ και τα κράτη-μέλη της δεσμεύτηκαν να πράξουν πριν από την επόμενη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους ωκεανούς τον Ιούνιο του 2025.

Η ΕΕ συνέβαλε καθοριστικά στη σύναψη της συμφωνίας BBNJ και προτρέπει όλες τις χώρες να κυρώσουν άμεσα τη Συνθήκη, η οποία θα τεθεί σε ισχύ μόλις κυρωθεί από 60 χώρες. Επί του παρόντος, επτά χώρες έχουν κυρώσει τη Συνθήκη και 89 την έχουν υπογράψει

Η Συνθήκη προβλέπει κοινή διακυβέρνηση της μισής περίπου επιφάνειας της Γης και του 95% του όγκου των ωκεανών.

Θα συμβάλει στη δημιουργία προστατευόμενων θαλάσσιων περιοχών στην ανοικτή θάλασσα, προστατεύοντας έτσι τους ωκεανούς από τις ανθρωπογενείς πιέσεις και συμβάλλοντας σημαντικά στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, στην προστασία της βιοποικιλότητας και στην επίτευξη του στόχου της προστασίας τουλάχιστον του 30% του πλανήτη έως το 2030.

Η Συνθήκη καλύπτει ένα τεράστιο κενό στην προστασία των ωκεανών, καθώς, επί του παρόντος, προστατεύεται μόνο το 1% περίπου της ανοικτής θάλασσας.

Οι περιοχές που καλύπτονται από τη Συνθήκη είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την οικολογική ανθεκτικότητα όσο και για την παροχή πόρων στους ανθρώπους. 

Η ΕΕ έχει δεσμευτεί να στηρίξει τις αναπτυσσόμενες χώρες στην εφαρμογή της εν λόγω Συνθήκης, κινητοποιώντας κονδύλια από το παγκόσμιο πρόγραμμα της ΕΕ για τους ωκεανούς, ενώ έχει καλέσει και άλλους σημαντικούς δωρητές να πράξουν το ίδιο. 

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα Ursula von der Leyen υπέγραψε τη «Συνθήκη Ανοιχτής Θάλασσας» εξ ονόματος της ΕΕ τον Σεπτέμβριο του 2023. Τον Οκτώβριο του 2023, η Επιτροπή υπέβαλε στο Συμβούλιο πρόταση για τη σύναψη αυτής της Συνθήκης.

Τον Απρίλιο του 2024, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη σύναψη της Συνθήκης για την Ανοικτή Θάλασσα με συντριπτική πλειοψηφία. Με την απόφαση του Συμβουλίου, η ΕΕ είναι πλέον έτοιμη να επικυρώσει τη Συνθήκη της Ανοιχτής Θάλασσας.

Οι περιοχές πέραν της εθνικής δικαιοδοσίας περιλαμβάνουν την ανοιχτή θάλασσα και τον βυθό πέρα ​​από την εθνική δικαιοδοσία. Περιέχουν θαλάσσιους πόρους και βιοποικιλότητα και παρέχουν ανεκτίμητα οικολογικά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, επιστημονικά οφέλη και οφέλη για την επισιτιστική ασφάλεια στην ανθρωπότητα. Ωστόσο, δέχονται αυξανόμενη πίεση από τη ρύπανση, την υπερεκμετάλλευση, την κλιματική αλλαγή και την απώλεια βιοποικιλότητας.

Η Συνθήκη για την Ανοικτή Θάλασσα θα επιτρέψει τη δημιουργία θαλάσσιων προστατευόμενων περιοχών στην ανοιχτή θάλασσα σε παγκόσμιο επίπεδο, προστατεύοντας τον ωκεανό από τις ανθρώπινες πιέσεις, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση της κλιματικής αλλαγής, στην προστασία της βιοποικιλότητας και στην επίτευξη του στόχου προστασίας τουλάχιστον του 30%. Η Συνθήκη αντιμετωπίζει έτσι ένα έντονο χάσμα στην προστασία των ωκεανών, καθώς μόνο το 1% περίπου της ανοιχτής θάλασσας προστατεύεται επί του παρόντος.

Οι διεργασίες θα είναι έντονες και απαιτούνται οριστικές λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα. 

Μία πρωτοβουλία που πήραν δυο παιδιά μέλη του Συλλόγου «Πιτιούσα Νέας Λαμψακου» ο Χαράλαμπος Σταματούκος και η Αρετή Μαντά παίρνει σάρκα και οστά αυτή την Κυριακή, στην παραλία «Ακρογιάλι». Συγκεκριμένα οργάνωσαν εθελοντική δράση για τον καθαρισμό της παραλίας και τα μόνα που ζητούν σε όσους θέλουν να συμμετέχουν είναι να έχουν μαζί τους το καπελάκι τους και νεράκι! Ραντεβού το πρωί της Κυριακής στην παραλία «Ακρογιάλι» στη Νέα Λάμψακο.

Στην κλιμάκωση των αγώνων τους προχωρούν οι εργαζόμενοι στην Εφορία Χαλκίδας με την συμπαράσταση του Σωματείου τους Εύβοιας και Βοιωτίας. Στις 27 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να αποφασίσουν τον τρόπου που θα αντιδράσουν εφεξής. Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους δεν θα επιτρέψουν την διάλυση των περιφερειακών Δ.Ο.Υ. μέσω της κεντρικοποίησής τους, η οποία προοιωνίζει με βεβαιότητα την ιδιωτικοποίηση των  Φορολογικών Υπηρεσιών, όπως ήταν διαχρονικά διακηρυγμένος στόχος από την ίδρυση της ημιαυτόνομης κάποτε Γ.Γ.Δ.Ε.

 Καλούνε όλους τους φορείς της Εύβοιας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να συνταχθούν στον  αγώνα για τη διατήρηση της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας με πλήρεις φορολογικές αρμοδιότητες για την εξυπηρέτηση του πολίτη της Ευβοίας στον τόπο συμφερόντων τους.

Για τις 20 Ιανουαρίου 2025 αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για τη δολοφονία του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη σε θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας τον Ιανουάριο του 2021.

Η αναβολή, δεύτερη που δίνεται στην εκδίκαση της υπόθεσης, δόθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν η σύζυγος και τα παιδιά, καθώς και ο αδελφός του πρώην υπουργού, οι οποίοι δια των συνηγόρων τους επανέλαβαν τη δήλωση παράστασης Υποστήριξης της Κατηγορίας.

Οι οικείοι του θύματος ζήτησαν από το δικαστήριο να προχωρήσει σε διακοπή και όχι αναβολή της δίκης. Στη συνέχεια ζήτησαν να δοθεί κατά την αναβολή μία συντομότερη δικάσιμος, καθώς όπως ανέφερε η εκ των συνηγόρων τους, Ζωή Κωνσταντοπούλου στις 24/1/2025 συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία «και η συγκεκριμένη δίκη θα έπρεπε να έχει προσδιοριστεί εντός συντομότερου χρόνου»

 

Η συνήγορος αναφέρθηκε σε μία «πολλαπλώς προβληματική και επιλήψιμη χωρίς προηγούμενο στα δικαστικά χρονικά αποφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων», για τους οποίους τόνισε πως «απολαμβάνουν σκανδαλώδη μεταχείριση στη Χαλκίδα».  

Στην αίθουσα σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε συγγενείς των δύο κατηγορουμένων με συνηγόρους που εκπροσωπούν την οικογένεια του πρώην υπουργού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, υπήρξε λογομαχία ανάμεσα στον Σήφη Βαλυράκη που είχε βγει με το σκάφος του για ψαροντούφεκο και τους δύο ψαράδες που ήταν στο αλιευτικό τους. Το περιστατικό φέρεται να κλιμακώθηκε από την πλευρά των κατηγορουμένων που, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ενήργησαν με κοινή δράση με στόχο την εξουδετέρωση του θύματος.

«Προσεγγίσατε τον Ιωσήφ Βαλυράκη, ο οποίος κινούνταν με το σκάφος του "ΜΙΝΑ" και, αφού παρεμποδίσατε την πορεία ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς με το αλιευτικό σας γύρωθεν του φουσκωτού του σκάφους, διαπληκτιστήκατε μαζί του και στη συνέχεια, με τη χρήση ενός ξύλινου κονταριού, τον πλήξατε στο πάνω μέρος του κορμιού του τουλάχιστον 2-3 φορές, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει χωρίς τη θέληση του στη θάλασσα», αναφέρεται στην δικογραφία στην οποία τονίζεται επίσης για τους δύο ψαράδες πως «θέλοντας δε να συγκαλύψουν την πράξη τους, μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο Ιωσήφ Βαλυράκης έπεσε στη θάλασσα χτυπώντας στην προπέλα των εν κινήσει σκαφών, απομακρύνθηκαν.. από το σημείο, εγκαταλείποντας αυτόν αβοήθητο και χωρίς να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία, καίτοι καλώς γνώριζαν ότι αναζητείτο το θύμα από τις λιμενικές αρχές, παρεμποδίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε έγκαιρη σωστική ενέργεια». Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σελίδα 1 από 1037

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr