100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Κώστας Μαρκόπουλος: «Έσκισα την κομματική μου ταυτότητα και αποφάσισα να αφιερωθώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»- Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο ο Κώστας Μαρκόπουλος ξεκαθαρίζει ότι κατεβαίνει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, ανεξάρτητος, εχοντας σκίσει την πολιτική ταυτότητα τελευταία της Ν.Δ, έχουν προηγηθεί Ανεξάρτητοι Έλληνες και Πολιτική Άνοιξη παλαιότερα.

Ακομμάτιστος και αχρωμάτιστος ο κ. Μαρκόπουλος στήνει ψηφοδέλτιο για τη Στερεά προσπαθώντας να βάλει σε αυτό και γαλάζια παιδιά. Αλήθεια, διερωτάται ο κόσμος, εκείνοι που θα κατέβουν μαζί του και έχουν κομματική ταυτότητα της Ν.Δ θα τη σκίσουν επίσης για να συμπορευτούν μαζί του;

Γιατί προσπαθεί να μαζέψει όσο μπορεί τη ρήξη με την οικογένεια Μητσοτάκη; Και πως θα μπορεί να κάνει στερεά βήματα για τη Στερεά, ένας υποψήφιος Περιφερειαρχης με Κυβέρνηση Ν.Δ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον πέταξε έξω από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, το 2019, μέσα σε μια νύχτα; Θα μπορέσει να διεκδικήσει περισσότερα από έναν Περιφερειάρχη υποψήφιο με στήριξη του γαλάζιου κόμματος για τη Στερεά με αυτή τη συμπεριφορά που έχει; Θα δείξει…

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Φαντασιόπληκτο και υποβολημιαίο  δημοσίευμα , επιχειρεί να με εμφανίσει δυσυπόστατο, δηλαδή ότι μπορεί να είμαι είτε Υποψήφιος Περιφερειάρχης είτε Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

Η αλήθεια είναι μία και μοναδική: Έσκισα την κομματική μου ταυτότητα και αποφάσισα να αφιερωθώ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα είμαι Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με ψηφοδέλτιο χωρίς καμία κομματική χειραγώγηση. Ο τίτλος του συνδυασμού μου θα είναι «Στερεά Περιφέρεια» και για τον λόγο αυτό θα δοθεί συνέντευξη τύπου σε 2 εβδομάδες στην Χαλκίδα οπότε και θα ανακοινωθεί μεγάλο τμήμα του ψηφοδελτίου του Νομού Ευβοίας.

Οι υποβολείς του δημοσιεύματος θα υποστούν αυτό που επιχειρούν να αποφύγουν , δηλαδή να είμαι Υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Οι υποβολείς του παραπλανητικού δημοσιεύματος φοβούνται τις ανεξάρτητες φωνές, τρέμουν τον ισχυρό και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό που έρχεται με δύναμη και κυρίως υπηρετούν ένα «σύστημα» που καταδίκασε την Στερεά σε υποβάθμιση και εξυπηρετεί ολίγους και ισχυρούς.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χειροκροτητής κανενός κόμματος , καμίας κυβέρνησης και καμίας πολιτικής οικογένειας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο ισχυρότερος διεκδικητής των πόθων και των προσδοκιών των πολιτών.

Αυτό θα κάνουμε ενώνοντας δυνάμεις και απορρίπτοντας τα «καθρεφτάκια-προσφορές».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 23:16

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr