Τελευταία Νέα

Στις 17 και 18 Φεβρουαρίου φιλοξενήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από ηλικιακές ομάδες Α/Γ, συμπεριλαμβανομένων και αθλητών κατηγορίας Κ18.

Μία από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ανήκε στην αθλήτρια του Γ.Σ. Νεάπολης ΧαλκίδαςΚαλλιόπη Ρέμπελου, η οποία παρουσίασε εξαιρετικές επιδόσεις παρά τον σχετικά μικρό χρόνο προπόνησής της στον στίβο, μόλις 2 χρόνια.

Στα 400μ, η Καλλιόπη έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και νέο Πανευβοϊκό ρεκόρ με επίδοση 57.34. Την επόμενη ημέρα, αγωνίστηκε στα 200μ όπου επανέλαβε την εντυπωσιακή επίδοση, σημειώνοντας επίσης νέο ατομικό ρεκόρ και νέο Πανευβοϊκό ρεκόρ με επίδοση, 25.85.

Ο προπονητής της, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, δήλωσε πως βλέπει ένα λαμπρό μέλλον για την αθλήτρια αυτή, υποδεικνύοντας το ταλέντο και την αφοσίωσή της στην προπόνηση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

400 M ΓΥΝΑΙΚΩΝ

5η θεση ΡΕΜΠΕΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ με επίδοση  57.34 

1η θέση στην κατηγορία της  Κ18 

200 M ΓΥΝΑΙΚΩΝ

7η θεση ΡΕΜΠΕΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ με επίδοση 25.85

3η θέση στην κατηγορία της  Κ18 

3000 M ΓΥΝΑΙΚΩΝ

16η θέση ΤΣΑΠΑΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ  με επίδοση  11:13.62    

3η θέση στην κατηγορία της  Κ18 

400 M ΑΝΔΡΩΝ

ΤΟΥΛΙΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ με επίδοση 54.91 (Α.Ρ.)       

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 διεξήχθη στη Στενή Ευβοίας ο 3ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Dirfys Trail Run.

Στα 5χλμ συμμετείχε η Καραμπέτσου Ελίνα όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη με επίδοση 0:32:55 και ο Τσεκούρας Αναστάσιος όπου τερμάτισε πέμπτος στην γενική κατάταξη με επίδοση 0:31:12

Dirfys Trail Run 12

Dirfys Trail Run 4

Διενεργήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία: «Πιλοτικό – Εύβοια 1», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Εύβοιας, στη Χαλκίδα την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος «HORIZON2020» με τίτλο: «SILVANUS, Ολοκληρωμένη, Τεχνολογική & Πληροφοριακή Πλατφόρμα για τη Διαχείριση Αγροδασικών Πυρκαγιών», στο οποίο συμμετέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το έργο «SILVANUS» έχει συνολικό προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ και στοχεύει να προσφέρει στους εταίρους μια ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης δασών μέσω καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών για την έγκαιρη πρόληψη και αξιολόγηση κινδύνου των δασικών πυρκαγιών, όπως επίσης για την άμεση, αποτελεσματική αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ασφάλεια των εμπλεκομένων. Η πλατφόρμα θα ενσωματώσει ένα πλαίσιο επεξεργασίας μεγάλων δεδομένων, ικανό να αναλύει ετερογενείς πηγές δεδομένων.

Το έργο έχει εταίρους από την Ε.Ε., την Ασία, την Ωκεανία και την Αμερική που προέρχονται από τον πανεπιστημιακό χώρο (π.χ. Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πολυτεχνείο Βαρσοβίας, Πανεπιστήμιο Pegaso Νάπολης), τον επιχειρηματικό χώρο ανάπτυξης ψηφιακών εφαρμογών (π.χ. Dell, Thales, Intrasoft, ATOS), όπως επίσης από την τοπική αυτοδιοίκηση (π.χ. ΠΣτΕ, Puglia κ.ά), διεθνείς ομάδες άμεσης βοήθειας (π.χ. PUI FRANCE, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης), ερευνητικά κέντρα (π.χ. ΚΕΜΕΑ, CERTH) και οι εταίροι δικαιούνται να χρησιμοποιήσουν τα τελικά ψηφιακά προϊόντα χωρίς να καταβάλουν κάποιο αντίτιμο.

Οι 120 συμμετέχοντες στην άσκηση: «Πιλοτικό – Εύβοια 1» προέρχονταν από τις ακόλουθες υπηρεσίες και φορείς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας: Πυροσβεστική, Διεύθυνση Δασών & Δασαρχεία, Αστυνομία, Λιμενικό, Στρατός, Δήμοι, υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας, Εθελοντικές Ομάδες Διάσωσης & Δασοπυρόσβεσης, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, Σωματεία Δασεργατών, Εφορείες Αρχαιοτήτων κ.ά.

Επιπλέον στη άσκηση συμμετείχαν εταίροι του προγράμματος από την Ελλάδα (π.χ. , AUA, CERTH, EXUS, ΚΕΜΕΑ, HRT) και το εξωτερικό (π.χ. ATOS, SGSP, TRT, VTG), οι οποίοι παρουσίασαν τα ψηφιακά εργαλεία τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά, ενώ υπήρχε ταυτόχρονη διερμηνεία για όλους τους συμμετέχοντες σε αγγλικά και ελληνικά.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη, ο οποίος χαιρετίζοντας τη συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο σημαντικό και τόσο επίκαιρο για την Π.Ε. Εύβοιας ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα, επισήμανε τη σπουδαιότητα υιοθέτησης πολιτικών ολιστικής διαχείρισης στον κρίσιμο τομέα της Πολιτικής Προστασίας με τη συνδρομή νέων έξυπνων τεχνολογιών.

Αντίστοιχο χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης για θέματα δασικής πολιτικής, κτηνοτροφίας, χωρικού σχεδιασμού και προστατευόμενων περιοχών Κατερίνα Καλαντζή.

Η Σύμβουλος του Περιφερειάρχη για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Ρούλα Κεχρή αναφέρθηκε επιγραμματικά στα νέα ευρωπαϊκά προγράμματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το περιβάλλον και την αναγκαιότητά τους βάσει της Περιφερειακής Στρατηγικής Μελέτης για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, ενώ ο Τμηματάρχης Περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Μελέτης και o Τεχνικός Διευθυντής του «SILVANUS» Krishna Chandramouli αναφέρθηκαν στα καινοτόμα στοιχεία του προγράμματος.

Ακολούθως, έλαβε χώρα η άσκηση, την οποία συντόνισε ο αρμόδιος Αν. Προϊστ. της Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Πολύζος Ζώης. Βασικός στόχος της άσκησης επί χάρτου ήταν η επίδειξη των ψηφιακών συστημάτων/στοιχείων της πλατφόρμας που είναι υπό διαμόρφωση, η δοκιμή τους και η αξιολόγηση αυτών από τους συμμετέχοντες.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ τους συμμετέχοντες στην άσκηση επί χάρτου για την αντιμετώπιση αγροδασικής πυρκαγιάς, με την οποία αναδείχθηκαν κενά ή επικαλύψεις στους ρόλους και τις αρμοδιότητες των εμπλεκόμενων φορέων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του συντονισμού, όπως και στα συστήματα επικοινωνιών, συλλογής και διαχείρισης της πληροφορίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης».

 silvanus6

silvanus4

 silvanus3


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βετεράνων (masters), συμμετείχε ο Ευβοϊκός ΓΑΣ με πέντε βετεράνους κολυμβητές – τριες, το τριήμερο 2 – 3 – 4 Ιουνίου στο κλειστό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Αμαρουσίου (ΟΑΚΑ).

Το πολυπληθέστερο πρωτάθλημα που έχει γίνει γι αυτές τις ηλικίες, με την συμμετοχή 500 και πλέον βετεράνων κολυμβητών τριων από όλη την Ελλάδα, όπου έδειξαν ότι η κολύμβηση είναι για όλες τις ηλικίες.

Όσοι συμμετείχαν το ευχαριστήθηκαν και έδωσαν ραντεβού για την νέα χρονιά

Από το Ευβοϊκό ΓΑΣ αναλυτικά οι συμμετοχές:

  • Λάσκαρη Παναγιώτα 1η στα 200 ύπτιο, 2η στα 50 πεταλούδα και 3η στα 50 ύπτιο και 200 ΜΑ στην Κατηγορία 40 – 44.
  • Σιαράπη Γεωργία 2η στα 50 πρόσθιο και 50 ελεύθερο στην Κατηγορία 40 – 44.
  • Στρατής Νικόλαος 5ος στα 50 πεταλούδα και 6ος στα 100 ελεύθερο στην Κατηγορία 45 – 49.
  • Καγιάς Γεώργιος 15ος στα 50 πρόσθιο . στην Κατηγορία 45 – 49.
  • 6η θέση στα 4Χ50 ΜΟ mixμε τους Λάσκαρη Παναγιώτα, Σιαράπη Γεωργία, Στρατή Νικόλαο, Χάρλα Γεώργιο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και το παράδειγμά τους για τους μικρότερους αθλητές- τριες!!!

ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ.

Λάσκαρη Παναγιώτα

ΣΙΑΡΑΠΗ

Ευβοϊκός ΓΑΣ

Το Σάββατο και την Κυριακή 27&28 Μαΐου έγιναν δυο αγώνες στίβου το Σάββατο στην Παλλήνη ο αγώνας ‘’ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ’’ και στο Λουτράκι τα ‘’ΘΩΔΕΙΑ’’. Ο Σύλλογος μας ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ εκπροσωπήθηκε και στους δυο αγώνες από αθλητές διαφορετικών αγωνισμάτων. Τη Κυριακή στα ‘’ΘΩΔΕΙΑ’’ ο αθλητής μας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στο 1.87μ και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε ύψος Κ18. Η αθλήτρια μας ΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ κατέκτησε τη 10η θέση στο τετραπλούν με άλμα στα 12.23μ που είναι και νέο ατομικό ρεκόρ. Στο ίδιο αγώνισμα αγωνίστηκε και η ΓΙΓΑ ΑΡΓΥΡΩ με επίδοση 11.77μ.

Το Σάββατο στους αγώνες ‘’ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ’’ η σκυτάλη μας 4Χ80 κατέκτησε την 7η θέση με χρόνο 43.45’’. Οι αθλήτριες της σκυτάλης αγωνίστηκαν και στα ατομικά τους αγωνίσματα με την ΧΑΤΖΑΡΑ ΜΑΡΙΑ στα 150μ να κάνει ατομικό ρεκόρ με επίδοση 21.79 και την ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ να κάνει στα 80μ νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 10.89’’. Στο ίδιο αγώνισμα αγωνίστηκαν και οι ΜΑΓΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ με χρόνο 11.49 και η ΠΑΠΑΣΧΟΛΗ ΝΙΚΟΛ με χρόνο 11.67. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟ, ΜΑΚΡΗ ΕΦΗ και ΣΦΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τα μάτια στραμμένα στην Κύμη για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Κύμη, σε μία συναρπαστική διαδρομή με 52 στροφές η 21η Ανάβαση της Κύμης Γιάννης Ηλιόπουλος που διοργανώνει η START LINE. Τα δοκιμαστικά του αγώνα θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 13:30 ενώ την Κυριακή ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί. Φέτος συμμετέχουν 87 αυτοκίνητα. Η Ανάβαση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

«Μία μεγάλη εκδήλωση πραγματοποιείται στο δήμο μας. Υπάρχει άψογη συνεργασία δήμου και διοργανώτριας εταιρίας καθώς και όλων των σωμάτων ασφαλείας σε συνεννόηση και με τους εθελοντές. Ο κόσμος έχει κατακλύσει για ακόμα μία φορά την περιοχή. Απολαμβάνει με σύμμαχο τον καλό καιρό τις ομορφιές του τόπου, πλούσιο θέαμα και βέβαια τη γαστρονομία και τη φιλοξενία μας» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κύμης Κώστας Δημάς πριν από λίγο στο eviakosmos.gr.

348363412 771753254612819 2604539131390666717 n

Ο ζωντανός άγιος που περπατά ανάμεσα μας, που έχει κάνει χιλιάδες θαύματα στο πέρασμα των χρόνων που μένει βαθιά μέσα στην καρδιά του κόσμου και κάθε ενός που σπεύδει να ζητήσει τη βοήθεια του, κι εκείνος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του. Εκείνος που στο πέρασμα των χρόνων ζει ανάμεσα μας, ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος γιορτάζει κάθε μέρα. Το σκήνωμα του στο Προκόπι της Εύβοιας καταφθάνει κόσμος από όλο τον κόσμο για το προσκυνήσει.

Στις 27 Μαΐου γιορτάζεται η μνήμη του Αγίου με μεγαλοπρεπείς εκδηλώσεις στο Προκόπι Εύβοιας, όπου βρίσκεται ο ομώνυμος Ναός.  Από την Παρασκευή (26/5), στο Προκόπι της Εύβοιας όπου βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Άγιου, έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις. Το απόγευμα έγινε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός ενώ ακολούθησε αγρυπνία.

Σήμερα, Σάββατο (27/5), από τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε ο Όρθρος και στη συνέχεια ακολούθησε Αρχιερατική χοροστασία και Αρχιερατικό συλλείτουργο.

Οι εορτασμοί κορυφώνονται με τη λιτανεία του Ιερού Σκηνώματος, καθώς ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος θα βγει από τον Ιερό Ναό, θα γίνει η περιφορά και οι πιστοί θα ακολουθήσουν τη λιτανεία μέχρι την επιστροφή του σκηνώματος στη θέση του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Ιερού Ναού του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, στην Ιερά Πανήγυρη θα λάβουν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, Ειρηνουπόλεως κ. Νίκανδρος, Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρος, Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος-Αρχιγραμματεύς της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο οικείος Ιεράρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος.

Και φέτος πιστοί από όλα τα μέρη της Ελλάδας κατέφθασαν από το πρωί στο Προκόπι, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν την πεζοπορία, αποθέτοντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στον Άγιο, κάθε φορά που διανύουν χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στο Προκόπι να τον προσκυνήσουν.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο από τους οδηγούς. Ενώ παρακάτω θα βρείτε το πρόγραμμα των ΚΤΕΛ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

ktel oir 2023 1

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνει φέτος για δεύτερη φορά, το Sterea Run, 5 δηλαδή δρομικοί αγώνες, σε 6 πόλεις και στις 5 πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων και δη στις πόλεις: Ερέτρια - Χαλκίδα, Καρπενήσι, Άμφισσα, Λιβαδειά και Λαμία.

Έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό και στόχο να δημιουργήσουμε την δική μας ξεχωριστή αθλητική ταυτότητα, το δικό μας αθλητικό brand και με οδηγό την τεράστια ομολογουμένως επιτυχία του 1ου Sterea Run, όπου περισσότεροι από 5.000 συμμετέχοντες και εθελοντές, το κατέστησαν από την πρώτη ημέρα θεσμό, αποφασίσαμε , με την αιγίδα και την στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και σε συνεργασία με την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, τους συμμετέχοντες Δήμους (Χαλκιδέων, Ερετρίας, Καρπενησίου, Δελφών, Λεβαδέων, Λαμιέων) τους Συλλόγους Δρομέων των ανωτέρω Δήμων, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, να καθιερώσουμε μια μοναδική εμπειρία για όλο τον αθλητικό κόσμο της χώρας και όχι μόνο, μέσα από 5 σπάνιας ομορφιάς διαδρομές, μέσα από 5 εμβληματικούς αγώνες - ταξίδια, στην ιστορία, τον πολιτισμό, την φύση και την γαστρονομία των πανέμορφων πρωτευουσών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι πληρούν ταυτόχρονα όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ενός υψηλότατου επιπέδου αγώνα δρόμου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις κάτωθι ημερομηνίες:

Ληλάντιος Ημιμαραθώνιος (21.1 χλμ. Ερέτρια - Χαλκίδα ,10 χλμ. Σκυτάλη, 1.5 χλμ παιδικό): 4 Ιουνίου
Karpenisi Night Run (10, 5, 1.5 χλμ.): 15 Ιουλίου

Amfissa Night - Ηνίοχος Δρόμος (21.1, 5, 1.5 χλμ.): 2-3 Σεπτεμβρίου

Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος (10, 5, 1.5 χλμ.): 24 Σεπτεμβρίου

Lamia Run Festival (10, 5, 1.5 χλμ.): 30 Σεπτεμβρίου

Ταυτόχρονα έχουμε την τιμή να συμμετέχουν στους αγώνες μας ως ambassadors – πρεσβευτές, κορυφαίοι εν ενεργεία αθλητές του είδους της της χώρας, όπως η Στερεοελλαδίτες : Αναστασία Μαρινάκου, Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στα 1.500 στα 3.000 μέτρα, Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στα 8.000 μέτρα ανωμάλου δρόμου και νικήτρια τόσο στα 5.000 όσο και στα 10.000 μέτρα στον Μαραθώνιο της Αθήνας, με καταγωγή από Εύβοια, Ματίνα Νούλα 1η στον διεθνή μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθώνιου στην Αθήνα, 5η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου Αθήνα, με καταγωγή από το Καρπενήσι, Γιώργος Διαλεκτός πρώην Πανελλήνιος Πρωταθλητής στα 3.000 μέτρα στιπλ, και εν ενεργεία αθλητής αλλά και προπονητής ορεινού τρεξίματος, με δεκάδες διεθνείς συμμετοχές και καταγωγή από την Βοιωτία .

Το Sterea Run 2, πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που απαιτούνται για υψηλού επιπέδου αγώνες, με την δική του σελίδα «sterearun.gr», προκηρύξεις αγώνων, πιστοποιημένες διαδρομές, επαγγελματικές χρονομετρήσεις, Live Streaming, βαθμολογία των συμμετεχόντων, πλήρη και υψηλού επιπέδου εξοπλισμό των συμμετεχόντων και των εθελοντών, καθώς. Τα έξοδα των αγώνων καλύπτονται αποκλειστικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τους συμμετέχοντες Δήμους, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τα έσοδα δε διατίθενται το σύνολο τους για κοινωφελείς σκοπούς.

O Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά: «Παρουσιάσαμε το 2022 το Sterea Run, με στόχο την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους, αλλά και την προβολή του τόπου μας. Θέλαμε να μάθουν όλοι ότι η Στερεά Ελλάδα σε προκαλεί… να τρέξεις για να τη γνωρίσεις. Και τολμώ να πω ότι το καταφέραμε, χάρη στη δική σας ανταπόκριση. Καταφέραμε -μαζί με τους 5.000 περίπου δρομείς που συμμετείχαν- να αναδείξουμε το Sterea Run σε ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά γεγονότα της χώρας.

Είμαστε και πάλι εδώ, λοιπόν, στην αφετηρία του 2ου Sterea Run. Επανερχόμαστε, πιο έμπειροι, ακόμη πιο καλά οργανωμένοι, για να καθιερώσουμε πλέον την αθλητική διοργάνωση που διασχίζει όλη την Στερεά Ελλάδα και ενώνει όλες τις Περιφερειακές μας ενότητες. Σας περιμένουμε όλους στην αφετηρία του δεύτερου Sterea Run».

O Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Αθλητισμού & Εθελοντισμού Ηλίας Μπουρμάς, δήλωσε σχετικά: «Οι συμμετοχές, τα σχόλια, οι κριτικές, ο τρόπος που με το καλημέρα αγκαλιάσετε το Sterea Run, αποτελεί την μεγαλύτερη ικανοποίηση, κίνητρο αλλά ταυτόχρονα και μια πολύτιμη παρακαταθήκη για έναν αγώνα που ήρθε για να μείνει, όπως με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο μας ζητήσατε 5000 και πλέον συμμετέχοντες, 5 έως 91 ετών, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, μαζί με τους 700 συγκλονιστικούς εθελοντές που ήταν δίπλα σας.

Με την θετική ενέργεια που εσείς μας τροφοδοτείται, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για αυτόν το χρόνο, προσκαλώντας σας ταυτόχρονα να απολαύσουμε μαζί, το 2ο μέρος του Sterea Run, αρχής γενομένης στις 4 Ιουνίου στην Εύβοια και τις μοναδικές Χαλκίδα και Ερέτρια, με το Καρπενήσι, την Άμφισσα, την Λιβαδειά και την Λαμία να ακολουθούν.».

O Πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, Νικόλαος Σουλιώτης δήλωσε σχετικά: « Κάνουμε θεσμό μια πετυχημένη συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των πανέμορφων περιοχών μας. Φέτος βάζουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να κάνουμε τους αγώνες του STEREA RUN τους πιο επιτυχημένους του φετινού καλοκαιριού. Η συνεργασία Περιφέρειας και ΠΕΔ εγγυώνται το αποτέλεσμα.»

 3 15

2 17

1 21

5 2

6 2

7 5

9 3

10 5

12 1

 

 

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" θεώρησε χρέος του ηθικό και αποφάσισε , τον 2ο Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 να τον αφιερώσει στα θύματα του φρικτού δυστυχήματος στα "Τέμπη".

Ενώνουμε τις φωνές μας, τη σκέψη μας, τις καρδιές μας και σύσσωμοι βροντοφωνάζουμε την Κυριακή 7 Μαΐου "ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ" να μη χαθούν παιδιά!

Ο Ναυτικός 'Όμιλος Χαλκίδος διοργανώνει Ημερίδα με θέμα Η ΕΠΊΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΆΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κο ΜΑΥΡΩΤΆ ΓΕΏΡΓΙΟ την Τετάρτη 22/2 και ώρα 20.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Νομαρχιακού Μεγάρου

Σελίδα 1 από 38

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr