Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΡΙΟΥ: Δυναμικά ξεκίνησε ο Πιλάτης τον αγώνα από το Αυλωνάρι–«Συνεργασία Πολιτών» ο συνδυασμός

Μήνυμα νίκης από το Αυλωνάρι έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Γιάννης Πιλάτης ανακοινώνοντας το όνομα του συνδυασμού του «Συνεργασία Πολιτών», το Σάββατο το μεσημέρι. Μεταξύ τυρού και αχλαδιού ο υποψήφιος δήμαρχος αφού εξήγησε τους λόγους αποστασιοποίησης του από τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στην οποία υπήρξε εκλεγμένος επικεφαλής παράταξης, χαράσσοντας νέα πορεία ζήτησε από τους ανθρώπους που τον τίμησαν με την παρουσία τους να τον στηρίξουν για να γυρίσει σελίδα ο δήμος.

Ένας δήμος στον οποίο υπηρέτησε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε από διάφορες θέσεις όπως αυτή του δημοτικού συμβούλου, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και του Αντιδημάρχου παρα τω δημαρχω. Κάθε μέρα στο γραφείο του στο δήμο προσπαθούσε να λυσει χρόνια προβλήματα. Κάτι που αξίζει να αναφέρουμε ότι ως προς τις ικανότητες, το ήθος και την παιδεία του έχουν αναγνωρίζει πρώτα οι της Αντιπολίτευσης με τους οποίους ποτέ δεν ήρθε σε ρήξη.

Ο ίδιος πιστεύει στην ομαδικότητα αλλά και την καλή συνεργασία προς όφελος του δήμου. Αυτό υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια από αυτές τις θέσεις ενώ στην παρούσα φάση και βλέποντας ότι ένας άνθρωπος δε μπορεί να φέρει την άνοιξη όπως λέει ο λαός, διαχώρισε τη θέση του και τα «πιστεύω» του και έχοντας ολοκληρώσει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για ένα δήμο πλούσιο σε φυσικό πλούτο, βιομηχανία και πολλά υποσχόμενο στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη. Για ένα δήμο πρότυπο όπως αρμόζει στους δημότες.

«Έχοντας περάσει από τις παραπάνω θέσεις συνειδητοποίησα ότι η θέση δεν κάνει τον άνθρωπο αλλά ο άνθρωπος τη θέση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πιλάτης ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια των παραβρισκόμενων για την τόλμη και την παρρησία του. Για το γεγονός ότι έμεινε να διεκδικεί για το δήμο του και δεν άλλαξε πορεία όπως θα ήθελαν κάποιοι που τον βλέπουν εμπόδιο στο δρόμο για δήμαρχος.

Χωρίς να ασκεί καμία κριτική, σεμνός και ταπεινός, με σεβασμό στα πρόσωπα των πολιτικών του αντιπάλων πορεύεται διεκδικώντας το Δήμο και αυτό είναι που έχει κερδίσει στις καρδιές του κόσμου που βαρέθηκαν τις «κοκορομαχίες» της καρέκλας. Έχοντας στο πλευρό του τον φοροτεχνικό Βαγγέλη Αμπελιώτη, φίλους και γνωστούς, δημότες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου πορεύεται με μοναδικό στόχο να προσφέρει ανιδιοτελώς όπως έκανε μέχρι τώρα στον τόπο του. Κάτι που του αναγνώρισαν οι δημότες φέρνοντας τον πρώτο εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο στις προηγούμενες εκλογές με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Τυχαίο; Δε νομίζω…

pilat2

pilat3

pilat5

pilat4

pilat6

pilat8

pilat9

pilat10

pilat11

pilat12

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 22:00

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr