100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Και πάλι στο βάθρο ο Μπίλας με την Εθνική στους Μεσογειακούς αγώνες

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εξόρμηση έξω από τα Ελληνικά σύνορα, του Χαλκιδέου αθλητή του Ν.Ο.Χ., Μπίλα Στέργιο, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής στους Μεσογειακούς Αγώνες Comen Cup 2017.

Η εθνική ομάδα, που συμμετείχε με τέσσερις παίδες και τέσσερις  κορασίδες, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Gzira της Μάλτας από 24-25 Ιουνίου.

Ο απολογισμός των αγώνων για τον Στέργιο ήταν ένα αργυρό μετάλλιο και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ (με χρόνο 07.42.96)  στη σκυταλοδρομία 4 Χ 200 μ ελεύθερο με τους συναθλητές του  Ζουμπούλογλου Δημήτριο, Σωτηρόπουλο Δημήτριο και Εγγλεζάκη Κωνσταντίνο. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν ο χρόνος  07.43.77 που υπήρχε από τις 26.07. 2013.

Επίσης, η ίδια ομάδα πήρε την 4η θέση στη σκυταλοδρομία 4 Χ 100 μ ελεύθερο.

Στα ατομικά του αγωνίσματα, ο Στέργιος κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στα 100 μ ύπτιο, την 7η θέση στα 200 μ ύπτιο και την 7η θέση στα 50 μ ελεύθερο.

Ο Ναυτικός Όμιλος  συγχαίρει τον Στέργιο Μπίλα και του εύχεται και εις ανώτερα.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες  στην αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., που θα λάβει σύντομα μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων –Παγκορασίδων ΑΒ, το οποίο θα διεξαχθεί στον Βόλο από 6-9 Ιουλίου και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων που θα λάβει χώρα στην Πάτρα από 13-16/7, αντίστοιχα.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr