Τελευταία Νέα

Κώστας Μαρκόπουλος: Υποψήφιος Περιφερειάρχης ή υποψήφιος Βουλευτής;

Τα «μαγειρέματα» συνεχίζονται στους κόλπους της Ν.Δ. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει η Περιφέρεια Στερεάς στις επερχόμενες αυτοδοιοικητικές εκλογές να βαφτεί και πάλι γαλάζια. Το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει το χρόνο να τρέξει διεκδικώντας την, ενισχύει την πολιτική φαρέτρα του Φάνη Σπανού, καθώς παραμένουν τα δυνατά του χαρτιά και όπως όλα δείχνουν θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με νέα πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ.

Την ίδια ώρα ο Κώστας Μαρκόπουλος που έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τη Ν.Δ. Αυτό δε γίνεται μονομερώς. Οι «δυνάμεις» Σαμαρά και το κάλεσμα να επιστρέψουν πίσω κάποια πρώην δυνατά στελέχη της Ν.Δ φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά στο Μαξίμου.

Με τον Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος όλο αυτό τον καιρό είχε αρκετό κόσμο της Ν.Δ στο πλευρό του, τους αποκαλούμενους «δυσαρεστημένους» του Φάνη Σπανού, να παίζει μπάλα και πάλι στην πολιτική σκηνή , αυτή τη φορά όμως όχι στην Εύβοια, αλλά ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ, στην Αθήνα. Κάτι που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr , δεν του είναι καθόλου αδιάφορο.

Γι’ αυτό προφανώς και ο ίδιος, ένας έμπειρος πολιτικός που ξέρει να παίζει μπάλα, εθεάθη τελευταία φιλοξενούμενος σε τηλεοπτικό σταθμό, να δίνει τα εύσημα στην Κυβέρνηση και όχι να ασκεί κριτική όπως τον είχαμε συνηθίσει τελευταία.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Μαρκόπουλος δεν έχει μάθει να χάνει. Συνεπώς, θα κάνει τη σωστή επιλογή που θα τον φέρει και πάλι «πρωταγωνιστή» στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 23:21

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr