Τελευταία Νέα

Αμπελιώτης: «Να έρθει ο Συνεταιρισμός στους Ταξιάρχες…»

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, Βαγγέλης Αμπελιώτης ήταν ο μόνος από τους παραβρισκόμενους της πλειοψηφίας  στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου στα Κριεζά, που ζήτησε από το Σώμα, εάν ο Συνεταιρισμός πληροί τις προϋποθέσεις να μεταφερθεί στους Ταξιάρχες. Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει και ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, έχει κάνει αίτηση για να μεταφερθεί εκεί.

Με την πρόταση του κ. Αμπελιώτη συντάχθηκε στη συνέχεια ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Κιούσης και ο συνδυασμός του Δημήτρη Θωμά, αναγνωρίζοντας όλοι την προσφορά του Συνεταιρισμού στον πρωτογενή τομέα και στην ανάπτυξη της οικονομίας, σε τοπικό επίπεδο.

«Επιτελεί έργο ο Συνεταιρισμός , δε φταίει σε τίποτα. Αν μπορούμε χωρίς αντιπαραθέσεις να πάει στους Ταξιάρχες. Να μην υπάρξει σήμερα διοικητική αποβολή και να επανέλθουμε σε άλλο Δημοτικό Συμβούλιο για τις λεπτομέρειες» ζήτησε ο Βαγγέλης Αμπελιώτης. Ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει την αποπομπή του Συνεταιρισμού από το κτίριο στο Κάδι. Ούτε ο Βαγγέλης Μπελιάς ψήφισε το θέμα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 20:37

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr