100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Θλίψη και πόνος στην Ερέτρια για το δάσκαλο: Ο «γίγαντας» πέταξε για την γειτονιά των Αγγέλων χτυπημένος από την επάρατη νόσο

Το πέρασμα του από τη ζωή μπορεί να ήταν γεμάτο ζωή η κάθε του στιγμή όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον 33χρονο δάσκαλο Βασίλη Παπαρούπα από την Ερέτρια, ο οποίος ταξίδεψε χτες για τη γειτονιά των αγγέλων χτυπημένος από την επάρατη νόσο, σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου έδινε μάχη τις τελευταίες μέρες για να κρατηθεί στη ζωή.

Η είδηση για το χαμό του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια του, στους φίλους αλλά και σε όσους ήξεραν τον «γίγαντα» όπως αποκαλούσαν το Βασίλη. Εκτός από άνθρωπος των γραμμάτων και λάτρης της ιστορίας, ο δάσκαλος ήταν εθελοντής σε ομάδες στην Ερέτρια. Πάντα στην πρώτη γραμμή για όλους.

Ο Σύλλογος Ενεργοί Πολίτες με λίγες λέξεις περιγράφουν το μεγαλείο της ψυχής του Βασίλη: «Ο Βασίλης μας, ο Βασίλης της καρδιάς μας! Ο Βασίλης ο Λατρεμένος Γιος ,ο Καλός ο Αδερφός , ο Φίλος ο αληθινός! Ο Βασίλης όλων των παιδιών, ο Δάσκαλος, ο Καθηγητής, ο Φιλόλογος! Ο Βασίλης της Παιδείας, της Μόρφωσης της Ποιότητας! Ο Βασίλης ο Γενναιόδωρος, ο Δοτικός ο Αυθεντικός! Ο Βασίλης ο άντρας, ο Βασίλης ένα γλυκό κι ώριμο παιδί γεμάτο Όνειρα και Στόχους! Ο δικός μας Βασίλης , ο Εθελοντής , το Παιδί της Προσφοράς! Ο Βασίλης η Χαρά της Ζωής......!!! Από χθες ο Βασίλης μας ομορφαίνει τη γειτονιά των Αγγέλων! Μας την έκανες πολύ νωρίς αγορίνα και μας βρήκε απροετοίμαστους η απόδρασή σου....Λείπεις ήδη αλλά είσαι παντού!! Είμαστε Γεμάτοι και Περήφανοι που υπήρξες στη ζωή όλων μας , στη παρέα μας στους αγώνες , στις δράσεις μας και στις χαρές μας!

Καλή αντάμωση μικρέ !!

Έφη, Τάσο, Έλενα καλή Δύναμη ....!!

Τον Βασίλη Παπαρούπα θα τον αποχαιρετήσουμε αύριο Κυριακή 9/6 στις 11.30 στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Παραβουνιώτισσας. Όπως μας ενημέρωσε η οικογένειά του κι όπως ο ίδιος θα ήθελε, δεν επιθυμούν στεφάνια για την απώλειά του. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει στη Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια στη μνήμη του. »

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 14:26

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr