100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Αντίθετη στην υποβάθμιση της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας η ΠΕΔ Στερεάς - Στη Χαλκίδα συνεδριάζει η ΚΕΔΕ στις 13 Ιουνίου Κύριο

Το θέμα τέθηκε προς συζήτηση στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς που συνεδρίασε πριν από δύο ημέρες στην Λαμία, με πρωτοβουλία των Μελών του Διοικητικού και του Εποπτικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. κας Βάκα, Δημάρχου Χαλκιδέων, κ. Ψαθά, Δημάρχου ΔιρφύωνΜεσσαπίων, και των κ. Σπύρου και Κεράτσα, Δημ. Συμβούλων του Δήμου Χαλκιδέων.

Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεών τους ήταν ότι η όποια απόφαση για την κατάργηση ή την υποβάθμιση της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καθώς επίσης δεν θα πρέπει να υπάρξει η λογική της τιμωρίας 160.000 πολιτών κι ενός ολόκληρου Νομού, για την παράνομη δράση συγκεκριμένων ανθρώπων, που ήδη βρίσκονται απέναντι στη δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσουν. Επιπλέον, η κα Βάκα ενημέρωσε το Σώμα για την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ για τη σταδιακή μεταφορά αρμοδιοτήτων από τη ΔΟΥ Χαλκίδας στις αντίστοιχες κεντρικοποιημένες φορολογικές υπηρεσίες της Αττικής, αρχής γενομένης από τις 12/6/2024 ζητώντας η συγκεκριμένη απόφαση να αποσυρθεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. αποφάσισε ομόφωνα τη γνωστοποίηση της πλήρους αντίθεσης της Π.Ε.Δ. και των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας σε κάθε απόφαση κατάργησης ή υποβάθμισης της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας και σε περίπτωση που η θέση αυτή δεν γίνει σεβαστή, να επανέλθει προς συζήτηση το θέμα στο Δ.Σ., για να αποφασιστεί η ανάληψη νέων πρωτοβουλιών, προκειμένου να μη πληγούν, αδίκως, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της Εύβοιας.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ., κ. Σουλιώτης ενημέρωσε το Σώμα για την κοινή συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. και της Κ.Ε.Δ.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στη Χαλκίδα.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr