Τελευταία Νέα

Γιάννης Λάμπρου: « Βρισκόμαστε επι ποδός για να μην μείνει το Γυμνό χωρίς νερό- Σύνδεση με το δίκτυο της Ερέτριας μέχρι να αποκατασταθεί οριστικά η βλάβη »

Στις 9 το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ Γιάννης Λάμπρου για την βλάβη που σημειώθηκε στην γεννήτρια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στην ύδρευση του Δ.Δ Γυμνού. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε άμεση κινητοποίηση από τη ΔΕΥΑΕ και τα συνεργεία της ενώ ενημερώθηκε αμέσως και η δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ η οποία σε συνεργασία με τον Πρόεδρο έδωσαν την λύση έτσι ώστε να μην μείνει η περιοχή χωρίς νερό.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ Γιάννης Λάμπρου δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm  και στην εκπομπή «τάδε έφη...» με την δημοσιογράφο Έφη Ντίνη:

«Ενημερωθήκαμε στις 9 το βράδι της Κυριακής για το πρόβλημα και αμέσως κινητοποιηθήκαμε. Με συνεργείο της ΔΕΥΑΕ πήγαμε στην γεώτρηση και εκεί διαπιστώθηκε ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση της. Στη συνέχεια έγιναν μια σειρά από κινήσεις. Καλέσαμε τον εργολάβο να φέρει  νέο κινητήρα και αντλία.

Ήδη τα συνεργεία δουλεύουν για να βγάλουν στην επιφάνεια τη αντλία που είναι σε βάθος 300μέτρων. Από κει και πέρα επειδή το χωριό ήταν ανεξάρτητο από τις υπόλοιπες κοινότητες, μισθώσαμε βυτιοφόρα που κουβαλάνε νερό στην δεξαμενή έτσι ώστε να λύσουμε το πρόβλημα όσο μπορούμε αρκεί να υπάρχει και σωστή διαχείριση του νερού από τους κατοίκους.

Επίσης, ήδη δουλεύουν 3 σκαπτικά μηχανήματα για να συνδέσουμε το δίκτυο με αυτό της Ερέτριας. Πιστεύω ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχει γίνει η ένωση και θα  τροφοδοτήσουμε με νερό το χωριό. Η αποκατάσταση της βλάβης θα χρειαστεί 2-3 μέρες. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών. Είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να συμβεί μία φορά στα τόσα χρόνια. Μας έτυχε και μέσα στον καύσωνα. Λίγη υπομονή και το πρόβλημα θα λυθεί.»

Το Eviakosmos.gr επικοινώνησε πριν από λίγο με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕ Γιάννης Λάμπρου ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι η διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο της Ερέτριας θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη ώρα.

gimno1

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 15:21

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr