bannerlive

Τελευταία Νέα

Συνεχίζει το «ψάρεμα» ο Μαρκόπουλος;

Με το «αγκίστρι» να «τσιμπάει» πρόσωπα που μέχρι πριν από λίγο καιρό ανήκαν σε άλλους πολιτικούς χώρους και ήταν απέναντι και από την Ν.Δ συνεχίζει το «ψάρεμα» των συνεργατών του ο πρώην βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ Κώστας Μαρκόπουλος, περιφερόμενος από εκδήλωση σε εκδήλωση και από πανηγύρι σε πανηγύρι.

Και μπορεί  να μην γνωρίζει αν τελικά θα είναι και υποψήφιος όταν γίνουν εκλογές, αλλά τι κάνει; Προσπαθεί κάνοντας επίδειξη δύναμης συνεργατών να συγκινήσει…. Για να του «ανάψουν το πράσινο φως» από το κόμμα; Βλέπεις οι προσευχές του να πάμε σε εκλογές μέχρι το Μάρτιο που ήταν με λίστα, δε εισακούστηκαν…

Και βέβαια, από τους παλιούς συνεργάτες με τους οποίους έζησε μεγάλες στιγμές, στελέχη της Ν.Δ, έμειναν δίπλα του 3-4. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Εδώ που τα λέμε χρειάζεται μια αλλαγή σε όλα τα επίπεδα αν και μέχρι τις εκλογές καταφέρει να μείνει στη Ν.Δ και δεν ετοιμάζει πάλι καμία «επανάσταση» όπως τότε επί Σαμαρά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που «δίχασε» ουσιαστικά τη Ν.Δ σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Ο Νεοδημοκράτης δύσκολα ξεχνά θα έλεγε κανείς. Μόνο που ξεχνά με μεγάλη ευκολία ο «βολεψάκιας»  Νεοδημοκράτης. «Συντάσσονται» με Μαρκόπουλο σήμερα και άνθρωποι οι οποίοι μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν έλεγαν και τα καλύτερα για εκείνον. Αυτοί βέβαια δεν αποτελούν έκπληξη. Καθώς  με την ίδια ευκολία θα «κολλήσουν» δίπλα σε άλλο υποψήφιο μόλις πάμε σε εκλογές και δουν τα «άλογα» που θα τρέχουν την κούρσα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο Νομό της Εύβοιας.

Εκτός, αν γνωρίζουν ως «παλιές καραβάνες» μερικοί μερικοί, ό,τι ο Κώστας Μαρκόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στις επόμενες εκλογές… Οπότε, κάνουν και τα πολιτικά τους παιχνιδάκια για να «ταράξουν» και τα νερά και την ψυχική ηρεμία άλλων δεδομένων υποψηφίων…

Και βέβαια, ο Κώστας Μαρκόπουλος πάντα ήξερε να μαγειρεύει πριν πεινάσει. Από τους λίγους πολιτικούς που έλιωσαν παπούτσια για να φτάσουν να γίνουν Υπουργοί και που μέσα σε ένα βράδυ, κατάφερε να οδηγηθεί στην «πολιτική απομόνωση» .

Σου δίνει την εντύπωση με τις κινήσεις που κάνει, ό,τι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αποδείξει στο κόμμα, ό,τι ο κόσμος της Ν.Δ στην Εύβοια τον στηρίζει και οτι καταφέρνει ως πολιτικός να «τσιμπήσει» επιπλέον κόσμο από μικρότερα κόμματα. Με αυτές τις «περγαμηνές» θα διεκδικήσει μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ;

Και βέβαια καίγεται για να προλάβει, γιατί γνωρίζει καλά ότι παίζουν και άλλα ονόματα γιατρών που θέλει η Ν.Δ να έχει υποψηφίους στην Εύβοια. Εκείνοι μάλιστα έχουν μιλήσει και με τον Αρχηγό του κόμματος λένε οι πληροφορίες… και το χουν στο τσεπάκι!

Στην εκδήλωση που έγινε την περ. Τετάρτη για τις γυναίκες, πήγε συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του. Νέους και παλιούς… Εκεί τους συνέλαβε και ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr να παρακολουθούν την εκδήλωση με ομιλήτρια τη Μίνα Παπαναστασίου που όλοι γνωρίζουν ότι πολιτικά ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Τώρα αν πήγε να ρίξει δόλωμα κι εκεί για να πετύχει τους πολιτικούς του σκοπούς, κομματάκι δύσκολο φαίνεται…

Μάλλον πήγε επιζητώντας  τα φλας της δημοσιότητας που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν  να μπορέσει να επανέλθει στις πολιτικές "επάλξεις" και να σταθεί και πάλι όρθιος. Όλα είναι μέσα στη ζωή….

Μόνο που όπως λένε οι καλοί ψαράδες, σημασία δεν έχει η ποσότητα των ψαριών που θα πιάσεις αλλά η ποιότητα τους…Και σε αυτή την περίπτωση παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο η τεχνική αλλά και το δόλωμα!

 

  

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 01:37

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr