Τελευταία Νέα

Σπιλίρης: «Να παραχωρείται με οικονομικό τίμημα η πλατεία της Αμαρύνθου…- Ο Αμαρυνθιακός έβγαλε πολλά λεφτά δύο μέρες εκεί»

Ο Αντιπρόεδρος του Αμαρυνθιακού και δημοτικός σύμβουλος Ερέτριας, Γιώργος Σμπιλίρης ευχαρίστησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας, που πραγματοποιήθηκε στην Αμάρυνθο την Τετάρτη 30 Αυγούστου, το τοπικό συμβούλιο Αμαρύνθου που παραχώρησε στην ομάδα του Αμαρυνθιακού την Πλατεία Αμαρύνθου για να κάνει δύο μέρες γιορτή. Μία κίνηση που όπως είπε ο κ. Σμπιλίρης απέφερε πολλά έσοδα στην ομάδα και πρότεινε να παραχωρείται από το δήμο για αντίστοιχες εκδηλώσεις με οικονομικό τίμημα κάθε φορά που θα αποφέρει χρήματα στα ταμεία του δήμου. Κάτι που βρήκε σύμφωνους τους παρόντες συμβούλους με τις προτάσεις στη συνέχεια να πέφτουν στο τραπέζι.

«Αφού όπως λέτε ο Αμαρυνθιακός είχε έσοδα και θέλετε να προσφέρετε στο δήμο μπορούμε να δούμε να κάνετε μία χορηγία που να αφορά τη συγκεκριμένη πλατεία» είπε η δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ και το λόγο στη συνέχεια πήρε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Βελέντζας ο οποίος πρότεινε ο Αμαρυνθιακός να κάνει μία δωρεά στο Γυμνάσιο –Λύκειο Αμαρύνθου με το οποίο μοιράζεται το γήπεδο.

Ο κ. Σμπιλίρης δεσμεύτηκε να το συζητήσει στο επόμενο Δ.Σ της Ομάδας του Αμαρυνθιακού και να αποφασίσουν με ποιον τρόπο μπορούν να κάνουν και που την χορηγία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 20:23

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr