Τελευταία Νέα

Αλλιώς περίμενε τη συγκέντρωση στο Αυλωνάρι ο Θωμάς…

Δύσκολα τα πράγματα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές για τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Θωμά που απόψε είχε συγκέντρωση στο Αυλωνάρι. Και ενώ ο ίδιος δήλωνε πριν λίγες μέρες πως θα σηκώσει το «λάβαρο» της επανάστασης από την Οκτωνιά, τα πράγματα στην αποψινή συγκέντρωση δεν πήγαν όπως περίμενε.

Η κίνηση που έκανε με το φυλλάδιο που αναφερόταν στον Μπουραντά και την δίκη για πλαστογραφία φέρεται πως τάραξε τα νερά στην τοπική κοινωνία καθώς όπως πολλοί λένε προσπάθησε να βάλει τον Μπουραντά στην ίδια ζυγαριά με τα τρία κακουργήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο ίδιος.

Με λίγα λόγια να έχει ο κόσμος να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο «υπόδικους». Μόνο που στην περίπτωση του κ. Μπουραντά δεν είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός της πράξης που φέρεται ως κατηγορούμενος.

Εν αντιθέσει με τον κ. Θωμά που κάθεται στο εδώλιο για πράξεις που καταλογίζονται στον ίδιο ως δήμαρχο τα προηγούμενα χρόνια. Και μπορεί να έχει κερδίσει μερικά από τα δικαστήρια αλλά σαφέστατα το πόρισμα των ορκωτών δεν καταρρέει καθώς τα πιο ουσιαστικά και πιο σοβαρά από άποψη και χρημάτων δικαστήρια είναι μπροστά.

Σημασία έχει πως όσα τερτίπια και να κάνουν κάποιοι δεν κερδίζουν τον κόσμο. Η αντίδραση του Θανάση Μπουραντά να μηνύσει τον Δημήτρη Θωμά για το φυλλάδιο έχει να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες γιατί ο ίδιος δεν είναι ηθικός αυτουργός σε αυτή την υπόθεση. Άλλωστε η μήνυση από τον εργολάβο έγινε κατά αγνώστου. Η παραπομπή του προφανώς και έχει να κάνει με το γεγονός ότι ηγείται του δήμου.

Αυτές ήταν οι τελευταίες πληροφορίες που είχαμε και από πλευράς του κ. Μπουραντά για την υπόθεση αυτή. Το βράδυ της Τετάρτης αλλιώς περίμενε τη συγγκέντρωση ο κ. Θωμάς στο Αυλωνάρι.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαϊ 2019 00:27

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr