100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Δε μασάει τα λόγια του ο Μαστροκώστας…

Δύσκολα θα τον πείσεις να ψηφίσει ιδιαίτερα αν δεν γνωρίζει κάτι πολύ καλά. Ξεκάθαρος από την στάση που κρατάει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος Κύμης-Αλιβερίου Νίκος Μαστροκώστας. Ζητάει να έχει την σωστή ενημέρωση, προκειμένου να ψηφίσει θετικά ή αρνητικά μία εισήγηση. Και δεν έχει και άδικο με όλα αυτά που βλέπει να διαδραματίζονται δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Ακούει προσεχτικά τις τοποθετήσεις των συναδέλφων του και παρεμβαίνει είτε ζητώντας σχετική διευκρίνιση επι των θεμάτων είτε για να κάνει ουσιαστική τοποθέτηση.

Έδωσε καλά δείγματα από την αρχή ο Νίκος Μαστροκώστας και όπως όλα δείχνουν έστειλε και μήνυμα με τη στάση του αυτή, με πολλούς αποδέκτες. Και βέβαια ανάλογα έπραξε και στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΚΑ όπου είναι μέλος. Ζήτησε σωστή και έγκυρη ενημέρωση για να μπορεί να ψηφίζει. Το παράδειγμα του θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι. Μπορεί να είναι νέος στην αυτοδιοίκηση ο Νίκος Μαστροκώστας αλλα όπως έδειξε δε μασάει τα λόγια του…Ξεκαθαρίζει από την αρχή τη θέση του και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 23:54

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr