Τελευταία Νέα

«Εκ των πραγμάτων είμαστε για φούντο!!!» -Να αυξηθεί το νερό για να πληρωθεί η ΔΕΗ πρότεινε ο Μαστροκώστας

Την ώρα που ο κόσμος έλεγε το νερό νεράκι όλο το καλοκαίρι ο δημοτικός σύμβουλος Κύμης-Αλιβερίου Νίκος Μαστροκώστας και μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚΑ, μίλησε για αύξηση του νερού, ως μονόδρομο για να πληρώσει η ΔΕΥΑΚΑ το χρέος στη ΔΕΗ. Το έφεραν λέει το θέμα στο ΔΣ και η αντιπολίτευση δε δέχθηκε την αύξηση.

Μνήμη χρυσόψαρου έχει ο κόσμος; Λένε το νερό νεράκι και φταίνε που δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς στη ΔΕΥΑΚΑ, καθώς έχει φτάσει στα 3εκ το χρέος των καταναλωτών στη ΔΕΥΑΚΑ, καθώς δεν πληρώνουν κάποιοι από τους δημότες. Μόνο λέει ο κ. Μαστροκώστας το 30% των δημοτών πληρώνει… Και του απαντά ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Μάγειρας, οι δημότες θα πληρώσουν στη συνέχεια στη ΔΕΗ άλλα 3εκ σε τόκους για το συσσωρευμένο χρέος.

«Εκ των πραγμάτων είμαστε για φούντο…» δήλωνε στη δημόσια τοποθέτηση του λίγο αργότερα μεταξύ άλλων, ο κ. Μαστροκώστας. «Να πληρώσει το Κράτος και όχι η ΔΕΥΑΚΑ» πρότεινε ο ίδιος, προσπαθώντας να αναλύσει το θέμα, ως μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚΑ, χωρίς όμως να αναφέρει ο ίδιος τι προτάσεις έκανε για την αποπληρωμή αυτού ή γιατί και ο ίδιος δεν πρότεινε να έρθει το θέμα στο Δ.Σ, που άφησε 6 χρόνια με τις ευλογίες του, από το θεσμικό του ρόλο απλήρωτη τη ΔΕΗ. Αναμένει δηλαδή ο κ. Μαστροκώστας τα 9 εκατομμύρια να τα πληρώσει το Κράτος. Ακουσον, άκουσον!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 21:12

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr