Τελευταία Νέα

Το Τοπικό Συμβούλιο Αμαρύνθου ζητά από την 5η ΥΠΕ τη στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείο Αμαρύνθου και τη μεταστέγαση του

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αμαρύνθου Κώστας Ζαχαριάς, ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Κοκκάλας και ο τοπικός σύμβουλος Δημήτρης Μαρινάκης εκπροσωπώντας το Τοπικό Συμβούλιο Αμαρύνθου ζήτησαν να αναγνωσθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου που αφορά αίτημα στελέχωσης και μετεγκατάστασης του Περιφερειακού Ιατρείου Αμαρύνθου, θέμα για το οποίο το Τοπικό Συμβούλιο Αμαρύνθου απευθύνεται στην 5η ΥΠΕ για την επίλυση του.

Στο έγγραφό του το Τοπικό Συμβούλιο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το Περιφερειακό Ιατρείο Αμαρύνθου είναι υποστελεχωμένο και από το Σεπτέμβριο του 2019 είναι υποστελεχωμενο και λειτουργεί με ένα τακτικό ιατρό ο οποίος καλείται να καλύψει της ανάγκες μιας κοινωνίας που ξεπερνά τις 6000 κατοίκους κατά τους θερινούς μήνες. Ζητώντας άμεσα τη την κάλυψη του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Παράλληλα γίνεται λόγος στο έγγραφο και για τη μεταστέγαση του καθώς δεν πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές όπως αυτές προβλέπονται από τη Νομοθεσία.

Ακολουθεί το έγγραφο που κατατέθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο και ανάγνωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνης Ανδρουλάκης.

εγγραφο τοπικου συμβουλιου αμαρυνθου για το ιατρειο

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 21:01

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr