100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Παραίτηση - καταγγελία "βόμβα" Γιάννη Αναγνώστου από την Α.Ε. Ιστιαίας

Την παραίτηση του από το Δ.Σ. της  Α.Ε. Ιστιαίας υπέβαλε σήμερα ο Γιάννης Αναγνώστου. Στην Επιστολή παραίτηση - καταγγελία την οποία εκτός από το Δ.Σ. της ομάδας κοινοποιεί και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας τη ΔΟΥ Χαλκίδας, αλλά και τον Εισαγγελέα αναφέρει τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την ενέργεια. Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την Επιστολή....

ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ιωάννη Ζ. Αναγνώστου, Πολιτικού Μηχανικού, κατοίκου Ιστιαίας

ΠΡΟΣ

Δ.Σ. Ένωσης Απολλωνίου – Α.Ο. Ιστιαίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

α) Ε.Π.Σ. Ευβοίας

β) Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας

γ) Εισαγγελέα Χαλκίδας

 Από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και λόγω της συμμετοχής μου για πρώτη φορά στο Δ.Σ. της Ένωσης Απολλωνίου – Α.Ο. Ιστιαίας με την ιδιότητα του υπεύθυνου τύπου της ομάδας, το κύκλωμα της ευρύτερης περιοχής Χαλκίδας, που για χρόνια πολλά λυμαίνεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Εύβοια και όχι μόνο ενεργώντας για δικό του προσωπικό όφελος και όχι για το καλό του ποδοσφαίρου, προσπάθησαν να επιβάλουν το δικό τους νόμο και στην ομάδα μας. 

Ξεκίνησαν με όχι σωστές διαιτησίες στους αγώνες της ομάδας προσπαθώντας να με πείσουν ότι για όλα ήταν υπεύθυνος ο τότε προπονητής της ομάδας Λάμπρος Σπίντζος με σκοπό να τον απομακρύνουν και να έρθει στην ομάδα ο δικός τους εκλεκτός προπονητής με αντάλλαγμα την βοήθειά τους για να πάρει η ομάδα μας το πρωτάθλημα και να ανέβει στη Γ' Εθνική. Μη υποκύπτοντας στις πιέσεις τους παρόλο που ο Λάμπρος Σπίντζος απομακρύνθηκε από την ομάδα για τους δικούς μας λόγους συνέχισαν την απαράδεκτη αντιμετώπιση της ομάδας. 

Στον αγώνα της ομάδας μας στο γήπεδο του Α.Ο.Ν.Α ο παρατηρητής του αγώνα έβριζε την πόλη μας την Ιστιαία και για τις δηλώσεις μου μετά τον αγώνα άτομο με το ίδιο επίθετο ενεργώντας για λογαριασμό της Ε.Π.Σ.Ε. μου καταλόγισε χρηματικό πρόστιμο. (Το γήπεδο του Α.Ο.Ν.Α. είναι κατάλληλο για ποδοσφαιρικούς αγώνες; Έχει χόρτο;). Η κορύφωση της απαράδεκτης συμπεριφοράς ήρθε μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας στην έδρα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ η οποία ήταν καθαρή, δίκαιη και όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ότι έχουμε με μεγάλη διαφορά την καλύτερη ομάδα στην Εύβοια, (πλην του Ηρακλή Ψαχνών που αγωνίζεται δίκαια στην Β’ Εθνική). 

Διαιτητής σε αγώνα της ομάδος μας έδωσε κουτουλιά σε ποδοσφαιριστή μας όταν τον αποκάλεσε στημένο αντί να τον αποβάλει. Γιατί; Χρησιμοποίησαν σκουλήκια "δημοσιογράφους" και εγκάθετες κυράτσες για να βρίζουν την πόλη μας την Ιστιαία. Τιμωρούν την ομάδα μας κάθε αγωνιστική με εκατοντάδες ευρώ πρόστιμο γιατί δήθεν δεν έχουμε προσλάβει πτυχιούχο προπονητή όπως προβλέπει ο κανονισμός. 

Πόσα Ιδιωτικά Συμφωνητικά τον άλλων ομάδων με προπονητές θεωρημένα από την Δ.Ο.Υ. έχουν κατατεθεί στην Ε.Π.Σ.Ε. όπως προβλέπει το άρθρο 4; Από τα φύλλα αγώνος γνωρίζουν τους προπονητές των άλλων ομάδων. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αμοιβές και η μεγάλη πλειοψηφία των "πτυχιούχων προπονητών" αμείβονται με μαύρα χρήματα και τα οποία δεν δηλώνονται στην εφορία.

Εάν θέλουν να δουν που κατάντησαν το ποδόσφαιρο μπορούν να πάνε σήμερα στα Βασιλικά που τα ευρώ έχουν γίνει μαρουλόφυλλα. Αηδιασμένος με όσα έχω διαπιστώσει και βιώσει μέχρι σήμερα δηλώνω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. της Ένωσης Απολλωνίου – Α.Ο. Ιστιαίας και απαιτώ να γίνει δεκτή. Δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή μου να ασχοληθώ με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ούτε καν να παρακολουθήσω αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

ISTIAIAPRESS.GR

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr