Τελευταία Νέα

Δίπλα στην ΑΠΚΟ Δροσιάς ο Σπύρος Πνευματικός

Στο πλευρό των αθλητών της ΑΠΚΟ Δροσιάς είχε τη χαρά να βρεθεί ο Σπύρος Πνευματικός βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 σε μία συνάντηση, που διοργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας στο χώρο του γηπέδου.

Ο βουλευτής εμπράκτως υποστηρίζει τις προσπάθειες όλων των συντελεστών της ΑΠΚΟ, που προάγουν το αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να ασχοληθούν με δραστηριότητες, που έχουν πολλαπλά οφέλη στη σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία.

Ο Σπύρος Πνευματικός, αφού ενημερώθηκε για τις ανάγκες της Ομάδας, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις προσπάθειες που καταβάλλουν για την κατάκτηση ακόμα περισσότερων διακρίσεων. Προέτρεψε -επίσης- τους αθλητές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τις προπονήσεις και να προφυλάσσονται από τους τραυματισμούς, υπογραμμίζοντας τη σημασία της χρήσης σωστού αθλητικού εξοπλισμού. Τέλος, υποσχέθηκε, ότι θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ομάδας για να συνεχίσει το σημαντικό έργο που ήδη έχει επιτελέσει, επενδύοντας στη νέα γενιά.

Image 1 2023 01 31T121950.184

Image 1 2023 01 31T122002.884 Δροσιά γηπεδο

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 16:16

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr