Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατεδαφίζεται τις επόμενες μέρες το Κλειστό της Κύμης- Στη θέση του θα γίνει νέο γήπεδο!

Στις προτεραιότητες του αντιδημάρχου ένας χώρος που θα μπορεί να φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους που θέλουν όχι μόνο να αθληθούν αλλά και να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις αφού τώρα στην Κύμη δεν υπάρχει χώρος άθλησης μετά το 2017 οπότε με την κακοκαιρία κατέρρευσε η σκεπή από το Κλειστό από το χιόνι που έπεσε στην περιοχή.

Ένα γήπεδο με ιστορία που κανείς όπως έδειξαν τα πράγματα μέχρι σήμερα δεν έδειξε το ενδιαφέρον έτσι ώστε να μην αφεθεί στην τύχη του μετα τη ζημιά που υπέστη. Μάταια σύλλογοι της Κύμης ζητούσαν να βρεθεί μία λύση για ένα γήπεδο που έφτασε πριν από μερικά χρόνια να φιλοξενεί αγώνες Α2 κατηγορίας έχοντας και ομάδα η Κύμη.

Μπορεί η Κύμη να αγωνιζόταν τότε στην Α1 στη Χαλκίδα, αλλά η φυσική της έδρα ήταν το κλειστό "Ν. Μαρίνος". Το γήπεδο στο οποίο γεννήθηκε, μεγάλωσε και γιγαντώθηκε αυτή η ομάδα. Για κάποιους ωραίες αναμνήσεις για κάποιους άλλους περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις… όπως επισημαίνουν πολλοί Κουμιώτες.

Τη σφραγίδα που αφήνει πίσω ο Αντιδήμαρχος Κώστας Δημάς στο σύντομο ταξίδι της αυτοδιοίκησης στην Κύμη, παρακαταθήκη έργου ή μάλλον μέριμνας έτσι ώστε άμεσα η Κύμη να αποκτήσει ένα Κλειστό γήπεδο όπως της αρμόζει. Αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr επισημαίνουν ότι σε λίγες μέρες το παλιό, ότι απέμεινε μετά την καταστροφή του χιονιά το 2017, θα κατεδαφιστεί και στη θέση του θα χτιστεί ένα σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ήδη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr έχει οριστεί συνάντηση του νέου Δημάρχου Νίκου Μπαράκου, του κ. Δημά με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού, αφού υπάρχει έτοιμη μελέτη για το γήπεδο και το μόνο που λείπει είναι η χρηματοδότηση.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός είναι έτοιμος σύμφωνα με πληροφορίες να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες έτσι ώστε να ξαναγεννηθεί στην Κύμη ο χώρος που έχει ανάγκη για άθληση τόσο η Κύμη όσο και η ευρύτερη περιοχή.

 

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr