100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Θεατρική Ομάδα Ανθηδώνας :Η Ευτυχία Σκανδαλάκη βρήκε το φλουρί

Με την παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, μελών, εξωτερικών συνεργατών και φίλων πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Θεατρικής Ομάδας Ανθηδώνας (ΘΟΔ), στο κτίριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δροσιάς. 

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η Ευτυχία Σκανδαλάκη. 

Ο πρόεδρος της ΘΟΔ, Γιάννης Παπασυμεών, αναφέρθηκε στα θεατρικά πεπραγμένα του 2023  δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα που πέρυσι, αλλά και στις αρχές της νέας χρονιάς, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την κωμωδία «Της μάνας σου… η σύνταξη!». 

Το έργο ανέβηκε για 4 παραστάσεις στο Θέατρο Παπαδημητρίου, με το θεατρόφιλο κοινό να δίνει ένα δυναμικό παρών, ενώ άλλες 2 παραστάσεις δόθηκαν στο Γυμνάσιο Δροσιάς για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Στα μελλοντικά σχέδια της ομάδας είναι το ανέβασμα του έργου στις πρωτεύουσες πόλεις της περιφέρειας και για το λόγο αυτό η ΘΟΔ προτίθεται να ζητήσει τη συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Την επόμενη εβδομάδα σε ανοιχτή συγκέντρωση Δ.Σ., καλλιτεχνικού διευθυντή και μελών θα γίνει διαβούλευση και θα αποφασιστεί από κοινού για το νέο έργο που θα ανεβάσει η ομάδα το 2024. 

Papasymewn.2024

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 12:40

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr