100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ερέτριας Νίκου Γουρνή ο Υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος- Δεσμεύτηκε στα αιτήματα της Δημοτικής Αρχής

Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Ερέτριας έκανε το απόγευμα της Μ. Τρίτης ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος στο πλαίσιο της Περιοδείας που έκανε από το πρωί στην Βόρεια Εύβοια. Ο Δήμαρχος Ερέτριας Νίκος Γουρνής υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της Ερέτριας τον Υφυπουργό και του εξέθεσε τους προβληματισμούς του για τη θωράκιση του δήμου στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής-κλιματικής κρίσης, ενώ ζήτησε τη στήριξη του για την αποκατάσταση άμεσα των ζημιών που σημειώθηκαν προ λίγων ημερών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Τριαντόπουλος δεσμεύτηκε στα αιτήματα του δημάρχου και δήλωσε στήριξη στο Δήμο, δίνοντας παράλληλα τα εύσημα στην δημοτική αρχή για την άριστη συνεργασία που έχουν όλο αυτό το διάστημα σε έργα αποκατάστασης, ρίχνοντας το βάρος και στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων για την τοπική αυτοδιοίκηση. Δεσμεύτηκε δε, ότι θα επισκεφθεί εκ νέου το δήμο Ερέτριας μετά το Πάσχα.

Ο κ. Τριαντόπουλος έφτασε στο δήμο Ερέτριας συνοδευόμενος από τον πρώην Υφυπουργό και Βουλευτή Εύβοιας της Ν.Δ Σίμο Κεδίκογλου και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ Εύβοιας Κώστα Γιαμαρέλο που ήταν μαζί σε όλη την περιοδεία του Υφυπουργού στην Εύβοια. Στη συνάντηση στο δημαρχείο παραβρέθηκαν κομματικά στελέχη της Ν.Δ στην Εύβοια και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας Παναγιώτης Μάλλιος, ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής της Ν.Δ στο Δήμο, Νίκος Χασιώτης και ο Γενικός Γραμματέας της Τοπικής της Ν.Δ Χρήστος Γκάγκαρης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κώστας Ζαχαριάς, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Ερέτριας Θωμάς Τσίγκας, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βούλα Αμερικάνου και η δημοτική σύμβουλος Ερέτριας Γεωργία Πάττα.

tianer13

tianer3

tianer6

tianer12

tianer14

tianer2

tianer5

tianer15

tianer9

tianer1

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαϊ 2024 14:45

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr