Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου έμελλε να χάσει τη ζωή του ο 45χρονος αγρότης Ανδρέας Καστέλης από το Αυλωνάρι στην προσπάθεια του να κατέβει στο πηγάδι γνωστού του για να το καθαρίσει.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε χωράφι με πηγάδι στο Πυργί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του eviakosmos.gr o άτυχος άντρας είχε μεταβεί σε χωράφι φιλικού του προσώπου προκειμένου να καθαρίσει το πηγαδι. Τοποθέτησε μια σκάλα για να κατεβει και ενώ κατέβηκε τα πρωτα σκαλοπάτια γλύστρησε και έφυγε από τη σκάλαι πριν προλάβει να αντιδράσει βρέθηκε στον πάτο του πηγαδιού, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Ειδοποιηθηκε η πυροσβεστική και πυροσβέστες ανέσυραν τον άτυχο άντρα.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος κάνουν οι αρμοδιες αρχές. Η είδηση για το χαμό του 45χρονου ο οποίος ζούσε στο Αυλωναρι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία καθώς κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε τοσο γρήγορα από τη ζωή με αυτό τον τροπο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ