100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Ημερίδα Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού: “Οι Προμήθειες των Δήμων και των δημοτικών νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου βάσει των νέων εξελίξεων”

Ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού σε συνεργασία με τις εταιρείες ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΕΠΕ - ALFAWARE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΕ διοργάνωσε την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015  εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «οι προμήθειες των δήμων και των δημοτικών νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου βάσει των νέων εξελίξεων (νόμος 4281/2014)».

Η ημερίδα διάρκειας 5 ωρών που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, στην Ιστιαία, απευθυνόμενη στα μέλη της διοίκησης και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και από τους δύο όμορους δήμους, Ιστιαίας - Αιδηψού και Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας Άννας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη διοικητικών συμβουλίων νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, προϊστάμενοι διευθύνσεων - τμημάτων και υπάλληλοι οικονομικών υπηρεσιών, καθώς και δημοτικοί υπάλληλοι που εκτελούν χρέη υπεύθυνων για την οικονομική - διοικητική υποστήριξη των συνδέσμων και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου.

«Παρουσίαση νέων θεσμικών εξελίξεων», «αναλήψεις υποχρεώσεων - απαιτούμενες ενέργειες στην αρχή και κατά την διάρκεια του έτους», «οι δημόσιες συμβάσεις προμηθειών αγαθών και υπηρεσιών και οι διαδικασίες εκτέλεσης τους βάσει των νέων θεσμικών εξελίξεων», «ειδικές κατηγορίες δαπανών - νομολογία ελεγκτικού συνεδρίου - η υπηρεσία προμηθειών» και «ανοιχτές τεχνολογίες και καινοτομία» ήταν οι ενότητες που παρουσιάστηκαν, στο τέλος της κάθε μίας να ακολουθεί αναλυτική συζήτηση.

Βασικός ομιλητής ήταν ο οικονομολόγος Αθανάσιος Καραγιλάνης της Σ. ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΕΠΕ (ειδικοί - οικονομικοί - λογιστικοί σύμβουλοι ΟΤΑ - ΝΠΔΔ - επιχειρήσεων). Την επιμέλεια είχαν οι: Κωνσταντίνος Αγγέλου (οικονομολόγος, υπεύθυνος υλοποίησης έργων δημοσίου τομέα της Σ. ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΕΠΕ) και Γεώργιος Γιακουντής (ηλεκτρολόγος μηχανολόγος μηχανικός, υπεύθυνος υλοποίησης έργων στο δημόσιο τομέα της ALFAWARE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ).

imerida1

 

 

 

 

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr