100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Άστραψε και βρόντηξε ο Σιγανός για την κατάργηση της Τουριστικής Αστυνομίας Χαλκίδας

Το θέμα της κατάργησης της Τουριστικής Αστυνομίας Χαλκίδας έφερε στο τελευταίο τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας, ο Τοπικός Σύμβουλος Αλέκος Σιγανός. Ένα θέμα που ήρθε να «κουμπώσει» με ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε  την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τους δήμους για την αδειοδότηση των καταστημάτων εστίασης.

«Εδώ και δύο χρόνια η πόλη έχει ανέβει τουλάχιστον 50% τουριστικά. Την Τουριστική Αστυνομία τη χρειαζόμαστε, μπορεί να μας βοηθήσει, μπορεί να ελέγχει τα καταστήματα» είπε ο κ. Σιγανός και συνέχισε: «Θα είναι η μοναδική Τουριστική Αστυνομία που θα καταργηθεί.  Ενώ προσπαθούμε η πόλη να ανέβει τουριστικά κάποιοι προσπαθούν να καταργήσουν την Τουριστική Αστυνομία. Θα πρέπει να προβούμε στις ανάλογες κινήσεις, να φέρουμε το θέμα και στο Δημοτικό Συμβουλιο και να αποτρέψουμε οποιαδήποτε κίνηση σε βάρος της πόλης μας ».

Στη συνέχεια ο τοπικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Μπλέτσας ζήτησε από τον κ. Σιγανό να τον ενημερώσει από πού είχε αυτή την πληροφορία. «Έχω ενημερωθεί και από το Υπουργείο και από την Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων» απάντησε ο κ. Σιγανός.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας εστίασε στο γεγονός ότι χρειάζεται να επανδρωθεί το Τμήμα της Τουριστικής Αστυνομίας στη Χαλκίδα καθώς στην κατάσταση που είναι τώρα δεν μπορεί να καλύψει καν τις ανάγκες του Νομού. Και έθεσε τον προβληματισμό του αν κλείσει η μεταφερθεί στην Αιδηψό όπως συζητείται, ποιος θα κάνει τους ελέγχους υγειονομικού ενδιαφέροντος εδώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 23:11

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr