100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου Κυριάκος Αντωνόπουλος για τα «αγκάθια» του νέου Νόμου για τα υδροπλάνα

Στα «αγκάθια» του νέου Νόμου για τα υδροπλάνα αναφέρθηκε στη Γενική Συνέλευση του ΕΟΑΕΝ ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου της Σκύρου Κυριάκος Αντωνόπουλος, ο οποίος επεσήμανε ότι το νέο νομοσχέδιο «μπλοκάρει» τη λειτουργία των υδατοδρομίων και δε δίνει τη δυνατότητα για απευθείας επενδύσεις στους ιδιώτες.

Ο κ. Αντωνόπουλος τόνισε ότι δεν θα πρέπει να γίνει η κατασκευή των υδατοδρομίων από πόρους του δημοσίου, και στη συνέχεια να τα δώσει στους επενδυτές. Θα πρέπει όπως επεσήμανε ο κ. Αντωνόπουλος να δοθούν απευθείας στους ενδιαφερόμενους επενδυτές για να μπορέσουν να λειτουργήσουν άμεσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Λιμενικό Ταμείο της Σκύρου είναι το πρώτο που ξεκίνησε το θέμα με τα υδατοδρόμια και ακολούθησαν ακόμη 40.

Το δεύτερο «αγκάθι» της υπόθεσης σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου της Σκύρου είναι ο περιορισμός μετακίνησης των ναυλώσεων. Ο κ. Αντωνόπουλος επεσήμανε ότι δε θα πρέπει να υπάρχει περιορισμός στα υδάτινα πεδία.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr