Οι κάτοικοι του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων έστειλαν γι ακόμη μια φορά μήνυμα ΕΛΠΙΔΑΣ...με την συμμετοχή τους στην 7η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων .
Η ανταπόκριση του κοινού κι αυτή τη φορά ήταν μεγάλη κι έκανε την προσδοκία χαρά απέραντη !!!!
Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εθελοντές Αιμοδότες του Δήμου και όχι μόνο , που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της 7ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας , έσπευσαν να δώσουν αίμα για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου .
Αγαπητοί Αιμοδότες ,
Σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη , για την αλληλεγγυη και την προσφορά σας !!! Καταφέρατε να ενισχύσετε το ανθρωπιστικό έργο της Αιμοδοσίας του οποίου το υλικό είναι ο άνθρωπος και η θέληση για προσφορά .
Με χαρά μας είδαμε να συγκεντρώνονται 175 περίπου πολύτιμες φιάλες αίματος , ενω η προσπάθεια στηρίχθηκε κι απο επιπλέον άτομα τα οποία επιθυμούσαν αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν για ιατρικούς λόγους .
Γι άλλη μια φορά δημιουργήθηκε ένα γιορτινό κλίμα στο χώρο του Γυμνασίου Ψαχνών , όπου γέμισε με γελαστούς ανθρώπους κάθε ηλικίας με διάθεση αλληλεγγύης κι αγάπης . Η κοινωνία του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων αγκάλιασε την Αιμοδοσία και είναι φανερό πως την έκανε πλέον μέρος της κουλτούρας της , συνειδητοποίσαν οι πολίτες την ανάγκη και την σημασία της τακτικής αιμοληψίας , γιατί η ανάγκη υπάρχει πάντα . ΜΙΑ ΦΟΡΑ .....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ !!!
Οι Εθελοντές Αιμοδότες κι αυτή τη φορά κατάφεραν κι έγραψαν την λέξη Ανθρωπος με Α κεφαλαίο !!!!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας του τμήματος Αιμοδοσίας , χάρη στους οποίους γίνεται πραγματικότητα κάθε φορά αυτή η προσπάθεια . Γι άλλη μια φορά εργάστηκαν πρόθυμα , ακούραστα με υπέρμετρο ζήλο . Κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε να είναι η διαδικασία
ευχάριστη για τον κάθε αιμοδότη , δεν έχασαν λεπτό το χιούμορ και το χαμόγελο τους !!!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια , γιατί σεβόμενοι τις ανάγκες και την εργασία των αιμοδοτων ξεκίνησαν νωρίτερα απο την προβλεπόμενη ώρα και δεν σταμάτησαν λεπτό μέχρι να εξυπηρετηθεί κι ο τελευταίος αιμοδότης .Η συμβολή τους σπουδαία και τους αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ !!!
Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μοιραζόμαστε , κυρίως όμως σας ευχαριστούμε για τα μαθήματα ζωής που μας δίνετε .
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Άνοιξη του 2018 .
Με εκτίμηση
Επιτροπή Αιμοδοσίας Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων





















ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ