Τελευταία Νέα

Στα χέρια και της Τοπικής Εκκλησίας η «τύχη» του Νοσοκομείου της Κύμης- Η συνάντηση του Μητροπολίτη σήμερα με τον Αντιδήμαρχο και τους γιατρούς- Ξεσηκώνεται η τοπική κοινωνία

Τη σοβαρότητα της κατάστασης που αφορά την εύρυθμη λειτουργία της Κύμης αναδεικνύει έμπρακτα η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος σήμερα το πρωί συναντήθηκε στο δημαρχείο της Κύμης με τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Θεοδώρου, τους γιατρούς που «έστησαν» αυτό το Νοσοκομείο από της Ίδρυσης του οι κ.κ. Πράγιας και Καραβάς, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου της Κύμης και Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Στάθης Χαρίλας και ο κ. Θεόδωρος Χατζηδημητρίου αναισθησιολόγος - Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας.

Το ενδιαφέρον και την ανησυχία του γενικότερα για το μέλλον του Νοσοκομείου της Κύμης εξέφρασε ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ που ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από σήμερα το Νοσοκομείο της Κύμης όπου δεν εφημερεύει η Παθολογική Κλινική. Χωρίς με τη σειρά του ο Ποιμενάρχης να στοχοποιήσει κανέναν, ζήτησε και ενημερώθηκε από τους παριστάμενους για το θέμα. Την αλληλογραφία του Αντιδημάρχου Αλέξανδρου Θεοδώρου με τη Διοικήτρια αλλά και από έγγραφα που του προσκόμισαν οι γιατροί. Καθώς και τα όσα ειπώθηκαν στην προηγούμενη συνάντηση στο Δημαρχείο παρουσία και εκπροσώπων του Σωματείου των Εργαζομένων όπως επίσης και δημοτικών συμβούλων και γιατρών. Ο κ. Θεοδώρου ενημέρωσε και για τη συνάντηση στο Υπουργείο με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη.

Μετά τα παραπάνω, αντιλαμβάνεται κανείς τον έντονο προβληματισμό του Σεβασμιωτάτου για το «τι μέλλει γενέσθαι» με το Νοσοκομείο. Προβληματισμός που θα μεταφερθεί από τον ίδιο, στους αρμόδιους προκειμένου με τη σειρά του να ενημερωθεί για τις προθέσεις τους, για την επίλυση του προβλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντιδήμαρχος της Κύμης έκανε μεταξύ άλλων αναφορά και στην συνάντηση που είχε μέσα στο Σαββατοκύριακο με δημότες που του ζήτησαν συνάντηση, αναστατωμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο. Μάλιστα, στον απόηχο της σημερινής συζήτησης στο δημαρχείο σύστησαν και μια Επιτροπή η οποία θα αποτελείται από όλους τους παραβρισκόμενους στη σημερινή σύσκεψη και η οποία και θα παρακολουθεί το θέμα μέχρι να δοθεί λύση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 22:37

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr