bannernew6

Τελευταία Νέα

Γιώργος Σταμούλος: Πρωταθλητής…στην καθαριότητα!- Πεντακάθαρος και τις ημέρες των εορτών ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και Αναπληρωτής δημάρχου Μαντουδίου –Λίμνης –Αγίας Άννας, Γιώργος Σταμούλος για ακόμα μία φορά την περίοδο των εορτών, απέδειξε σε δημότες και επισκέπτες, ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Έτσι στέφθηκε πρωταθλητής στην καθαριότητα!

Εισπράττοντας, όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμα μία φορά τα εύσημα, αφού φρόντισε από άκρη σε άκρη ο δήμος να είναι πεντακάθαρός με καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων καθημερινά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Για το μυστικό της επιτυχίας μίλησε το πρωί της Τετάρτης 27 Απριλίου, στην εκπομπή «τάδε έφη» με τη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη στο ράδιο Evripos 90fm.

«Η επιτυχία σε ότι αφορά την καθαριότητα είναι η άριστη συνεργασία που είχαμε και έχουμε με το προσωπικό του δήμου. Και γι΄αυτό θέλω δημόσια να τους ευχαριστήσω » δήλωσε ο κ. Σταμούλος και συνέχισε: «Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν όλα. Δουλέψαμε όλες τις μέρες των εορτών. Και Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο και δεύτερη μέρα του Πάσχα. Ο Δήμος μας έλαμπε. Δεν υπήρχε ίχνος σκουπιδιού.»

Επισημαίνοντας σε αυτό το σημείο ότι για το Πάσχα, επισκέφθηκαν τον δήμο Μαντουδίου –Λίμνης –Αγίας Άννας πάρα πολύς κόσμος, με τον αντιδήμαρχο να σημειώνει ότι αυτές τις μέρες ο δήμος θύμιζε παλιές καλές εποχές.

«Όλα τα μαγαζιά δουλέψανε στο φουλ. Και τα μαγαζιά της Λίμνης και ολόκληρου του Δήμου. Και οι ταβέρνες και τα καφέ και τα μπαράκια ήταν γεμάτα από κόσμο» είπε ο κ. Σταμούλος ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την κατάσταση που επικρατούσε το Πάσχα στο δήμο.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στη συνέντευξη του, ο δήμος ανταποκρίθηκε πλήρως στον τομέα της καθαριότητας με τους εργαζόμενους να δουλεύουν όπως χαρακτηριστικά ανέφερε νυχθημερόν, για να μπορέσουν να κρατήσουν το δήμο καθαρό.

«Βγάλαμε μία ανακοίνωση την οποία τοποθετήσαμε πάνω στους κάδους και παρακαλούσαμε τους πολίτες, τις μέρες των εορτών, να μη βγάζουν χοντρά αντικείμενα. Και μπορώ να σας πω ότι αυτό δούλεψε σε αρκετά καλό βαθμό. Ανταποκρίθηκε ο κόσμος χωρίς να δημιουργήσει κανένα θέμα.»

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα στο δήμο. «Όταν ζητάω εγώ κάτι από εκείνους, ανταποκρίνονται το έπακρο, όπως όμως κάνω και εγώ όταν μου ζητηθεί κάτι από εκείνους(όπως άδεια). Απλόχερα που έδωσαν τη βοήθεια τους το Πάσχα όπως απλόχερα θα μου τη δώσουν και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς» είπε ο κ. Σταμούλος.

Σε ότι αφορά τα πράγματα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι από το δήμο ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι τα περσινά ΜΑΤ τα πήραν. Για τα φετινά βρίσκονται στη διαδικασία του διαγωνισμού. Αυτά που όπως ανέφερε ο κ. Σταμούλος δεν έχουν πάρει ακόμα είναι τα ΜΑΤ του 2019, τα οποία μόλις είχε αναλάβει η νέα δημοτική αρχή και δεν μπορούσε να βρει άκρη. Κάτι που κοιτάνε όπως είπε να το καλύψουν τώρα. Σε ότι αφορά τα γάλατα, τα παίρνουν. Τα προηγούμενα 5 χρόνια, όπως είπε ο κ. Σταμούλος δεν είχαν πάρει ούτε ένα λίτρο γάλα.

«Τώρα δουλεύουν όλα στην εντέλεια. Με τις άδειες τους, τα γάλατά τους, τα ρούχα τους. Είναι όλα σε μία σωστή σειρά. Και δεν έχει παράπονο κανένας. Γι’ αυτό σας είπα ότι τα παιδιά ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα, σε κάθε ανάγκη που τους έχουμε. Είμαστε συνεργάτες και συνάδελφοι στο δήμο. Δεν έχει να κάνει με πολιτικό προϊστάμενο και με προσωπικό. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας. Γιατί εμείς τους έχουμε ανάγκη. Αυτοί είναι μόνιμοι υπάλληλοι…» δήλωσε ο κ. Σταμούλος.

Σε ερώτηση αν επαρκεί το προσωπικό στην καθαριότητα στο δήμο, εκείνος απάντησε ότι επαρκεί. Έχουν και κάποιους εργαζόμενους με τετράμηνα και περιμένουν να πάρουν και 66 άτομα από το κοινωφελές του ΟΑΕΔ.

Σε ότι αφορά τον καθαρισμό στις παραλίες του δήμου, ο κ. Σταμούλος είπε: «Ήδη έχει ξεκινήσει. Καθαρίσαμε την παραλία του Πηλίου, στο Κυμάσι. Μερικώς καθαρίσαμε την παραλία της Αγίας Άννας και έπεται συνέχεια.»

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και σε μία σειρά από εκδηλώσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι και έκλεισε ευχαριστώντας τον κόσμο που επέλεξε το δήμο του για τον εορτασμό του Πάσχα. Κόσμο από όλη την Ελλάδα όπως είπε, που αφήνει και το μήνυμα αισιοδοξίας για την τουριστική κίνηση στην περιοχή το καλοκαίρι.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ

 

                             

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 01:32

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr