Τελευταία Νέα

Στις επάλξεις του αγώνα ανανεωμένη και ομορφότερη από ποτέ η Ελεωνόρα Παπανικολάου- Στα χνάρια του πατέρα της…

Είναι ναζιάρα και γλυκιά και κερδίζει διαρκώς στις καρδιές όλων μας. Ο λόγος για την όμορφη, δυναμική και αεικίνητη Ελεωνόρα Παπανικολάου που βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα της, του αείμνηστου Δημήτρη Παπανικολάου, που είχε διατελέσει γραμματέας της τοπικής της Νεάπολης ΠΑΣΟΚ και επι 25χρόνια Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας, συνεχίζει να αγωνίζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια, από θέση ισχύος στη Νομαρχιακή, καθώς είναι στον Τομέα Οργανωτικού, υπηρετώντας το όραμα του Κινήματος.

Έτσι, δε θα μπορούσε να λείπει από την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση στη Χαλκίδα. Ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr, τη συνέλαβε μαζί με τους «συντρόφους» στο ΚΙΝΗΜΑ, Γιώργο Μπαντούνα και Σωτήρη Ανυφαντή. Η ίδια δήλωσε για τη σημερινή αγωνιστική μέρα:

«Η απεργία αποτελεί μέσο έκφρασης του δικαιώματος της συνδικαλιστικής ελευθερίας… Εμείς πάντα δίπλα στον πολίτη - εργαζόμενο του νομού μας για τις συνθήκες εργασίας αλλά και για τα καθημερινά προβλήματα . Αξιοπρεπή εργασία ,κοινωνική προστασία ,δημοκρατία και ανάπτυξη με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης.»

 

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr