Τελευταία Νέα

Τραγικό! Πεύκο έχει καταπλακώσει δασεργάτη και περιμένουν δύο ώρες το ασθενοφόρο!

Για ακόμα μία φορά ένας συνάνθρωπος παλεύει με τη ζωή του στη Β. Εύβοια αναμένοντας όπως καταγγέλλει στο Eviakosmos.gr ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος, δύο ολόκληρες ώρες να πάει να τον παραλάβει το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλο πεύκο καταπλάκωσε 53χρονο δασεργάτη σήμερα το πρωί, την ώρα που εκτελούσε εργασίες μαζί με τους συναδέλφους του στην περιοχή Καλαμούδι στις Ροβιές του Δ.Ε Ελυμνίων. Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική προκειμένου να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό του και το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.

«Για ακόμα μια φορά, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει όλα αυτά που έχουμε επισημάνει για το ΕΚΑΒ στη Β. Εύβοια. Ένας συνάνθρωπος μας χτυπημένος, αναμένει δυο ώρες το ασθενοφόρο με ότι αυτό συνεπάγεται για την κατάσταση της υγείας του. Τριτοκοσμικές οι συνθήκες στη Β. Εύβοια. Πόσο πιο τραγικό να γίνει; Πόσες φορές να το πούμε ότι απαιτείται η σύσταση σταθμού ΕΚΑΒ στη Δάφνη; Το έχει προαναγγείλει και ο Πρωθυπουργός. Το εχουν επισημάνει οι βουλευτές, ο δήμαρχος ,ο κόσμος. Πρέπει κάθε φορά που έχουμε τραυματισμούς να κάνουμε προσευχή για να φτάσει το ασθενοφόρο;» επισημαίνει στο eviakosmos.gr , ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος, με την ευχή να φτάσει το ασθενοφόρο το συντομότερο.

(φωτο διαδικτύου)

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 11:06

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr