bannernew6

Τελευταία Νέα

Τι λένε τα άστρα για το 2023…

επιμελείται η Αλκηστις

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ PANHELLENIC

UNION SCHOOL OG ASTROLOY RECEARCH

ΤΗΛ 6977449879-6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Ιστοσελιδα www.alkhstis.gr

Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΡΙΟΣ

Με σύμμαχο το Δια το 2023 Κριοί μου προβλέπεται να είναι μια χρονιά ανανέωσης και διεκδίκησης τόσο στο σπίτι όσο και σε θέματα οικονομικά που καιρό τώρα σας παιδεύουν. Στο πέρασμα του θα φέρει σημαντικά γεγονότα και περιστατικά τέτοια που θα είναι κομβικά στη ζωή των περισσοτέρων. Σ΄ αυτή την εποχή που αρχίζει να διαμορφώνεται θα πρέπει να αποφασίσετε αν πρέπει να την δεχτείτε έτσι απλά, να την βελτιώσετε η να την αλλάξετε.

Η δοκιμαστική είσοδος του Πλουτωνα στον Υδροχοο(25/3-14/6) θα σας προετοιμάσει για τις αλλαγές που θα κάνετε και θα σας δώσει δύναμη παρα τις αναταράξεις του Ουρανού απ΄ τον Ταύρο. Στις αρχές του Μάρτη ο Κρόνος περνώντας στους Ιχθύς θα βοηθήσει να ελέγξετε καλύτερα τις καταστάσεις κι ο Δίας από τον Ταύρο στις 18/5 θα είναι σύμμαχος των οικονομικών εσοδών αφού θα μπείτε στη διαδικασία να διευθετήσετε με τον καλύτερο τρόπο κληρονομικά και περιουσιακά θέματα φέρνοντας αύξηση εισοδημάτων και στον επαγγελματικό τομέα αύξηση του τζίρου σας.

Μέσα στη πορεία του 2023 μη φανταστείτε πως δεν θα υπάρξουν και στιγμές δύσκολες που φορές θα σας ανάψουν τα αίματα. Με τον Άρη απ΄τους Δίδυμους ως τον Τοξότη στη διάρκεια του 2023 πολλοί θα έρθετε σε αντιπαράθεση με συνεργάτες σας και συγγενείς κερδίζοντας την απεξάρτηση που χρειαζόσασταν. Οι εκλείψεις της χρονιάς αυτής που είναι τέσσερεις τον αριθμό κι οι δυο στον άξονα σας ,στοχεύουν τα νεύρα σας από τέλος Απρίλιου ως αρχές Μαΐου και όλο τον Οκτώβριο.

Ωστόσο, συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές έχετε εφόδια, οπότε τα βήματα σας αν είναι μελετημένα θα διανύσουν αυτή την διαδρομή άνετα. Όταν η Αφροδίτη θα διανύσει τον τομέα των ερώτων σας 5/6-8/10 και όταν βρεθεί απέναντι σας 8/11-4/12 θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε μια σχέση όπως ίσως και κάποια επανασύνδεση, βέβαια όσοι είστε στο τέλος μιας σχέσης την περίοδο που πραγματοποιείται η έκλειψη στο ζώδιο σας 20/4 αλλά κι απέναντι σας στις 14/10 μοιραία θα οδηγηθείτε στον χωρισμό.

Κάποιοι από σας τη νέα χρονιά πιθανόν να αλλάξετε κατοικία…Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να κάτσετε ξανά στα θρανία. Ίσως βάλετε στο πρόγραμμα σας τα ταξίδια. Ότι κι αν αποφασίσετε ένα είναι σίγουρο για τούτη τη χρόνια, πως θα είστε πρωτοπόροι κι ανεξάρτητοι!!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η χρονιά φίλοι Ταύροι θα είναι χρονιά αποφάσεων και αλλαγών για σας. Αλλαγών επιλογής και όχι αιφνίδιων κι αναγκαστικών. Τελείωσαν τα ψέματα κι οι αμφιβολίες που σας συνοδεύαν τα τελευταία τρία χρόνια από την επιρροή του Ουρανού. Κι αυτό γιατί μεταμορφωθήκατε και πλέον αναπροσαρμοστήκατε στα δεδομένα και τις νέες συνθήκες.

Άλλωστε, ο Πλουτωνας τόσο από τον Αιγοκερω όσο κι απ’ τον Υδροχόο θα σας ωθήσει να αλλάξετε κοσμοθεωρία και να δείτε τα πράγματα από άλλο πρίσμα. Όλη αυτή η αλλαγή -μεταμόρφωση θα φανεί ιδιαίτερα αρχές Μαρτίου που ο Κρόνος θα απομακρυνθεί από τον Υδροχόο και θα εγκατασταθεί στους Ιχθύς όπου σταδιακά θα σχηματίσει ένα μεγάλης διάρκειας εξάγωνο με τον Δια που θα εγκατασταθεί στο ζώδιο σας και θα συμβάλλει στις σωστές επιλογές.

Αυτός ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης που θα παραμείνει ένα χρόνο στο ζώδιο σας θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικός και θα δώσει ευκαιρίες επέκτασης δίχως αυτό να σημαίνει πως σε όλα θα δώσει λύσεις. Η συμπόρευση του με τον Ουρανό θα φέρει πολλές υποσχόμενες αλλαγές που αφορούν την αισθηματική σας ζωή.

Οι δεσμευμένοι θα περάσετε πιο αγαπησιάρικα ίσως και με έναν απόγονο στο σπιτικό σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε εξαιρετικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από 16/3 ως 11/4 που θα είναι στο ζώδιο σας. Εκτός από ρομαντισμό και ζεστασιά θα σας παροτρύνει να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση κι αυτό θα σας κάνει πιο ερωτευσιμους.

Η πολύμηνη θέση της στον Λέοντα θα φέρει βελτίωση των σχέσεων μέσα στην οικογένεια. Θα είστε πιο αρμονικοί και γαλήνιοι. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού- Ζυγού και στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα σας βάλουν στη διαδικασία να αναζητήσετε την ουσία και να ξεχωρίσετε τα ουσιαστικά από τα ανούσια.

Αυτή τη χρονιά είναι γεγονός πως θα βάλετε τις βάσεις για την μελλοντική επαγγελματική και οικονομική σας ανάπτυξη. Ωστόσο, οι εκλείψεις Απριλίου, Μαΐου και Οκτωβρίου μπορεί να σας στερήσουν δουλειές και συνεργάτες, θα σας χαρίσουν όμως κάτι πιο καλό και πολύ πιο κοντά στις επιθυμίες και τα φιλόδοξα σχέδια σας. Το 2023 είναι η χρονιά μιας νέας πορείας που θα ενισχύσει τη ζωτικότητα και τις προοπτικές τύχης και αισιοδοξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επηρεασμένοι από το δύσκολο κλίμα που επικρατούσε δυο ολόκληρα χρόνια και εμποδισμένοι από την ανασφάλεια που σας προκάλεσε, είναι αλήθεια πως είστε δύσπιστοι Δίδυμοι μου απέναντι στον ερχομό της νέας χρονιάς. Το 2023 έρχεται να σας γεμίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση -παρότι ο κυβερνήτης σας θα είναι ανάδρομος απ’ την αρχή της χρονιάς- έτσι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε όλες εκείνες τις αλλαγές που το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει κι είναι αναγκαίες για να φανεί η διαφορά.

Οι μετακινήσεις του Δια στον Ταύρο και του Κρόνου στους Ιχθύς 18/5 και 7/3 αντίστοιχα κι η καλή όψη των δυο αυτών ουράνιων σωμάτων θα φέρει την πολυπόθητη σιγουριά και ηρεμία που θα συμβάλει στη βελτίωση των συνθήκων στην εργασία, την υγεία και στην καλή σας διάθεση απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Το πέρασμα του Πλουτωνα στον Υδροχόο για 20 ολόκληρα χρόνια θα σας δώσει την ευκαιρία να αφήσετε πίσω ότι φθαρμένο κουβαλούσατε, θα μπορέσετε να αναγεννηθείτε βλέποντας από άλλη γωνία τι μέλλει γενέσθαι για σας και τα πλάνα της ζωής σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας απο 11/4 - 7/5 θα σας βάλει στο παιχνίδι του έρωτα κάνοντας γνωριμίες ή συνεχίζοντας μια ιστορία που πρέπει να παραμείνει κρυφή.

Το καλοκαίρι απ’ τον Λέοντα υπόσχεται εξομολογήσεις συναισθημάτων κι έρωτα, διασκέδαση, άνοδο στα επαγγελματικά αφού θα βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε να γνωρίσετε χρήσιμους ανθρώπους που θα βοηθήσουν τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα. Κάνοντας μεγάλα άλματα που οικονομικά στη πορεία θα σας δικαιώσουν. Προσέξτε τις περιόδους των εκλείψεων τέλη Απριλίου, αρχές Μαΐου κι Οκτώβριο.

Περιορίστε τις υπερβολές. Κόψτε τις επιπολαιότητες γιατί θα είναι πολύ εύκολο να καθυστερήσουν η να περιορίσουν τις επιδιώξεις σας. Το 2023 σας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσετε την ευτυχία που στερηθήκατε, πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας κάθε σχέση τοξικότητας ή άλλη μορφή εξουσίας που σας κράτησε δέσμιους και να διαμορφώσετε μια καλύτερη ζωή για σας τόσο επαγγελματικά, όσο και στην προσωπική σας ζωή!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2023 Καρκίνοι θα είναι μια χρονιά ιδιαιτέρα εποικοδομητική, σαφώς καλύτερη από την προηγουμένη, αφού έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα των δυο τελευταίων ετών με το αύριο. Ένα αύριο που μπορεί να μοιάζει άγνωστο τώρα, ωστόσο από αστρολογικής πλευράς θα είναι ενδιαφέρον.

Για πολλούς από σας θα ανοίξουν νέοι κύκλοι πιο συμβατοί με τις επιδιώξεις σας, θα ανοίξουν πόρτες που θα γίνουν η αφορμή να δείτε τις δυνατότητες σας και να εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές που θα σας δοθούν. Το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύς από τις αρχές Μαρτίου θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας θα σας βάλει στη διαδικασία να δείτε την πραγματικότητα και θα συμβάλει να βάλετε νέους στόχους κυρίως κοινωνικούς κι επαγγελματικούς.

Ο Δίας ως τον Μάιο που θα περάσει στον Ταύρο θα λειτουργήσει βοηθητικά στη καριέρα σας φέρνοντας κατάλληλους ανθρώπους στη διαδρομή σας, μετα απ’ την θέση του Ταύρου θα θέσετε στόχους με πειθαρχία, σκέψη και κρίση σωστή για να προχωρήσετε. Από τα τέλη Μαρτίου ως 20 Ιουνίου που ο Άρης θα είναι στο ζώδιο σας θα αντιμετωπίσετε αντιθέσεις στις σχέσεις τόσο τις επαγ/κες όσο και τις προσωπικές και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από συνεργάτες που εμποδίζουν την εξέλιξη σας.

Από τις 12/10 ως 24/11 που θα είναι στον οίκο των ερωτών σας θα γίνετε πιο ερωτικοί κι έτοιμοι για όλα! Το κλίμα θα γλυκάνει όταν η Αφροδίτη εγκατασταθεί στο ζώδιο σας από 8/5 ως 5/6 θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη και κατανόηση, συνεχίζοντας στο Λέοντα μαζί με την ερωτική εύνοια θα φέρει και οικονομική ευμάρεια. Βέβαια μαζί με τα έσοδα θα υπάρξουν και έξοδα. Θα έχετε όμως παράλληλα την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες σας. Οι εκλείψεις είναι δύσκολες… Θα φέρουν απώλειες γι’ αυτό οφείλετε να είστε προσεχτικοί. Στις 20/4 κ 14/10 τονίζουν τα ήδη υπάρχοντα εργασιακά προβληματα..5/5 και 28/10 θα τονίσουν τα κενά στον κοινωνικό και φιλικό περιβάλλοντα χώρο.

Το 2023 δεν είναι μια ήσυχη χρονιά. Είναι όμως πολύ σημαντική για σας, γιατί ανοίγει δρόμους και λεωφόρους κι όχι μονοπατάκια για να διαβείτε… Αν φανείτε ευγνώμονες γι’ αυτό που σας δίνεται θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα!!

ΛΕΩΝ

Το 2023 Λέοντες μου θα είναι μια χρονιά πιο ήπια για σας… Μια χρονιά που θα στοχεύσετε στην αυτοβελτιωση σας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα περιλαμβάνει αναταράξεις και στιγμές πίεσης. Το πέρασμα του Πλουτωνα στον άξονα σας δοκιμαστικά την άνοιξη θα σας δώσει μια πρώτη γεύση για την νέα πραγματικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οι μετακινήσεις τριών μεγάλων και σημαντικών πλανητών στη πορεία της χρονιάς, Δια Κρόνου και Πλουτωνα, θα βοηθήσουν.

Να σταθεροποιήσετε την πορεία σας σε ρεαλιστική βάση. Η θέση του Ουρανού παραμένει κομβική για όλες τις μεταβολές. Η συνάντηση και συγκατοίκηση με τον Δια στο Ταύρο θα συμβάλει με τρόπο επαναστατικό ώστε να καταλάβετε ποσό δυναμικοί είστε. Αυτή η αποκάλυψη θα σας παροτρύνει σε πιο δημιουργικές επιδιώξεις τόσο στα επαγ/κα όσο και στα αισθηματικά. Πολλοί από σας με την ευεργεσία του Δια και την μεσολάβηση της Αφροδίτης αυτή τη χρονιά θα επισφραγίσετε μια σχέση.

Περνώντας η Αφροδίτη στο ζώδιο σας 5/6 - 8/10 υπόσχεται ένα καλοκαίρι καυτό και όχι μόνο. Μια νέα γνωριμία στο φιλικό περιβάλλον. Μια σχέση, όπως και μια επανασύνδεση την περίοδο που θα αναδρομει η Αφροδίτη(23/7 - 24/9). Μπαίνοντας ο Άρης στον ερωτικό σας τομέα 24/11 θα αυξήσει περισσότερο τον ερωτισμό και τον μαγνητισμό σας. Η χρονιά αυτή είναι παραγωγική και στον οικονομικό τομέα και σε ότι αφορά τα εισοδήματα σας, πάντα όμως με την δική σας συμμετοχή και προωθώντας με τον σωστό τρόπο την δουλειά σας.

Σ΄ αυτό θα βοηθήσει κι ο Κρόνος. Αν δουλέψετε με αφοσίωση θα σας δικαιώσει και θα σας ανταμείψει. Σε όσα θα διαδραματιστούν αυτή τη χρονιά ο απολογισμός θα είναι περισσότερο από ικανοποιητικός και τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά. Ότι παραμείνει κοντά σας θα είναι αληθινό και άφθαρτο, σε μια περίοδο τέτοια που δεν την λες και καλύτερη από πλευράς ψυχολογικής πίεσης. Γι’ αυτό στις δύσκολες περιόδους των εκλείψεων (τέλη Μαρτίου- αρχές Απρίλιου, Οκτώβριο)προσέξτε την υγεία σας. Μην κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις κι επενδύσεις. Μα πάνω απ΄ ολα μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις με μακρόχρονη ισχύ. Το 2023 είναι χρονιά πρόκλησης για σας, ανακαλύψτε τον εαυτό σας και τολμήστε την επανεκκίνηση!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2023 έρχεται να αλλάξει αισθητά τη ζωή σας φίλοι Παρθένοι. Ξεκινώντας την διαδρομή του με δυο σημαντικούς πλανήτες ανάδρομους, τον Ερμή που είναι κυβερνήτη σας και τον Άρη που ως τον Μάρτη θα είναι φιλοξενούμενός στον τομέα της καριέρας σας. Όλα θα φανούν μετά το πρώτο τρίμηνο μέσα απ΄ αυτά που θα μεσολαβήσουν στις κοινωνικές σας συναναστροφές, τις επαγ/κες επιδιώξεις και τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι μετακινήσεις τριών σημαντικών πλανητών μέσα στη χρονιά αυτή διαμορφώνουν μια νέα πραγματικότητα αφού θα συντελέσουν ουσιαστικά στην εξέλιξη σας. Το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύς αρχές Μαρτίου, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να κρατήσετε δίπλα σας μόνο ότι αξίζει…

Είτε αυτό είναι ο άνθρωπος σας είτε ο συνεργάτης σας. Η θέση του Δια στον Ταύρο από τις 16/5 κι η καλή του όψη με τον Κρόνο διαβεβαιώνει πως οι αλλαγές που έρχονται είναι για το καλό σας. Το δοκιμαστικό πέρασμα του Πλουτωνα στον Υδροχόο και εργασιακο-καθημερινο σας τομέα, θα συντελέσει σε καινοτόμες αλλαγές, προκαλώντας σας να εστιάσετε στο μέλλον και την ολοκληρωτική διαμόρφωση του.

Αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν προκλήσεις τόσο στην εργασιακή καθημερινότητα όσο και στον επαγ/κο τομέα, αφού η θέση του Άρη στους Διδύμους ως 25/3 στη καριέρα σας κουράζει και προκαλεί ένταση. Ωστόσο, οι σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Ταυρου-Σκορπιου φέρνουν προτάσεις κι επιλογές τέτοιες που σας δίνουν την ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας και να ακολουθήσετε νέες επαγ/κες διαδρομές με οικονομική ευρωστία.

Κάποια έσοδα που δεν περιμένατε η είχατε ξεγράψει ή κάποια επι πλέον προσοδοφόρα εργασιακή πηγή θα είναι αφορμή ανακούφισης και ικανοποίησης μέσα στο καλοκαίρι. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα θα ενισχύσει την ερωτική σας ζωή. Κάποιοι θα ξεκινήσετε μια σχέση που ίσως χρειαστεί να παραμείνει μυστική. Ενώ στη διάρκεια της ανάδρομής της πορειας,23/7- 4/9 η επιστροφή ενός/μιας πρώην πολύ πιθανόν να σας απασχολήσει έντονα. Φέτος, όλα θα βελτιωθούν αν κινηθείτε μεθοδικά. Χρησιμοποιείστε τις δυνατότητες σας. Δείτε τα πράγματα θετικά. Αυτή η χρονιά έρχεται να βελτιώσει τη ζωή σας κι αν είστε πρόθυμοι να δώσετε ευκαιρίες στον εαυτό σας, το σύμπαν θα είναι σύμμαχός σας!!

ΖΥΓΟΣ

Το 2023 είναι μια χρονιά πολύ ενδιαφέρουσα, ευεργετική και περιπετειώδης. Αυτά που έχει να σας προσφέρει είναι ουσιαστικά και σημαντικά για την πορεία σας που φαίνεται να διαγράφεται λαμπρή. Από τις αρχές Μαρτίου μέχρι τέλος Μαΐου, θα σας εκπλήξουν πολλά γεγονότα που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε και κινείστε. Το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύς στον τομέα υγείας, εργασίας και καθημερινότητας. Θα σας στριμώξει λίγο, τόσο όμως όσο χρειάζεται για να βάλετε τα θεμέλια και τις βάσεις για ένα όμορφο και καλύτερο αύριο.

Σ΄ αυτό θα βοηθήσουν κι οι εκλείψεις Ταυρου-Σκορπιου 5/5 και 28/10 αφού θα φέρουν τα απαραίτητα εργαλεία για να χτίσετε ένα μέλλον με ασφάλεια. Το πέρασμα του Πλουτωνα στον Υδροχόο είναι ένα προμήνυμα πως έρχονται καλύτερα χρόνια για σας. Πρέπει να αφήσετε πίσω το παρελθόν για να δείτε καθαρά τις καλές προδιάγραφες που έρχονται μελλοντικά. Υποστηρικτικά θα λειτουργήσει για σας κι ο Διας, με το πέρασμα του στον Ταύρο στις 16/5 όπου θα ανοίξει ένα νέο δρόμο για την βελτίωση των οικονομικών σας.

Βοηθητική θα είναι κι η θέση της Αφροδίτης από τον Ταύρο τις περιόδους 3/4 κι 11/6 κι απ τον Σκορπιό 22/10 κι 29/11. Τότε, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να πάρετε βαθιές ανάσες ανακούφισης. Ο Άρης απ΄τον Καρκίνο απο 25/3 θα αυξήσει σημαντικά τους ρυθμούς στα επαγγελματικά κι είναι καλό να μην παρασυρθείτε από το άγχος ώστε να διεκπεραιώσετε άψογά όσα έχετε αναλάβει.

Άλλωστε, μέσα απ΄ αυτή τη διαδικασία θα καταφέρετε να έχετε την αναγνώριση που σας αξίζει στον επαγγελματικό χώρο. Οι εκλείψεις στον άξονα σας 20/4 κ 14/10 θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Μιας περιόδου καρμικης που θα φέρει αλλαγές στην προσωπική σας εξέλιξη.

Νέες γνωριμίες, η επισημοποίηση μιας σχέσης ή μιας συγκατοίκησης, είναι κάποια σενάρια που παίζουν αυτή τη χρονιά. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα για 4 μήνες, η λίμπιντο σας θα ανέβει στα ύψη κι όλο το σκηνικό θα λειτουργήσει αναζωογονητικά. Αυτή τη χρονιά οι πόρτες προς την επιτυχία, την πρόοδο και την επέκταση θα είναι ορθάνοιχτες. Αν είστε και σεις πρόθυμοι να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να εξελιχθεί, τότε δικαιωματικά όλα αυτά σας ανήκουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2023 θα είναι μια χρονιά σταθμός. Πολύ σημαντική για σας. Θεωρώ πως είναι ο προπομπός μιας νέας εποχής, γεμάτης προοπτικές που θα κληθείτε να πραγματοποιήσετε στη διάρκεια της. Η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική για σας. Όμως τώρα οι συνθήκες αλλάζουν. Μπορείτε πια να απεμπλακειτε απο τις αυξημένες υποχρεώσεις κι αν καταφέρετε να σταθείτε συνεπείς με τις επιλογές σας και ρεαλιστικοί με τον εαυτό σας, τότε μπορούμε να μιλάμε για ένα ξεκίνημα ελπιδοφόρο.

Το πέρασμα του Κρονου στους Ιχθύς αρχές Μαΐου θα φέρει μια πνοή αισιοδοξίας στα οικογενειακά θέματα κι η νέα θέση του Δια στον Ταύρο το Μάϊο θα αναδείξει τις πραγματικές σας ανάγκες από τον οίκο των σχέσεων, φέρνοντας τα δώρα του, δημιουργώντας ένα σκηνικό αισιόδοξο και δημιουργικό.

Η δοκιμαστική είσοδος του κυβερνήτη σας Πλουτωνα στον Υδροχόο 23/3 είναι κομβική για σας. Υποδεικνύει το νέο τρόπο ζωής που θα υιοθετήσετε μελλοντικά, τις αλλαγές που θα γίνουν μέσα σας, θα συνειδητοποιήσετε πολλά ακόμα και στη ολιγομηνη παρουσία του και έτσι θα ρίξετε φως στα άδυτα της ψυχής σας. Στην προσωπική σας ζωή, σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Δίας απ’ τον Ταύρο, οι σχέσεις θα ομαλοποιηθούν και θα γίνουν πιο βατές, ενώ κάποιοι δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

Οι αδέσμευτοι, με τη βοήθεια του Κρόνου θα κάνετε γνωριμίες με πρόσωπα συναισθηματικά ώριμα η διαφορετικής κουλτούρας. Βοηθητική θα είναι κι η Αφροδίτη που όλο το καλοκαίρι και μέχρι 8/10 θα βρίσκεται στο Λέοντα θα χαρίζει αυτοπεποίθηση και γοητεία. Οι ήδη υπάρχουσες τοξικές σχέσεις με τη βοήθεια των εκλείψεων στον άξονα σας 5/5 κ 28/10 θα επανεξεταστούν. Κάποιες ίσως προχωρήσουν κι ίσως κάποιες να τελειώσουν.

Το ίδιο και οι επαγγελματικές συνεργασίες, που δεν θα μείνουν ανεπηρέαστες από την επιρροή τους. Ωστόσο, ο Δίας θα σταθεί πλάι σας θα φέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες που θα πρέπει να πιάσετε κυριολεκτικά απ΄τα μαλλιά για να μπορέσετε να απολαύσετε τους καρπούς. Όλα δείχνουν πως τα γεγονότα σας προετοιμάζουν για μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά, για ένα νέο τρόπο δράσης και σας θωρακίζουν τόσο ώστε η συνέχεια της διαδρομής σας, να είναι φωτεινή, βατή κι ασφαλής, σ΄ολη τη διάρκεια της!    

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2023 έρχεται να δώσει ανάσες μετά από μια ταραγμένη διετία που σας έβαλε στη διαδικασία αμφισβήτησης. Ζωντανεύει ξαφνικά μέσα σας την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση. Σ αυτό βέβαια, συμβάλλει κι ο Δίας κυβερνήτης σας, τόσο από τη θέση του Κριού ως 16/5, όσο κι απ΄τη θέση του Ταύρου, κατόπιν κι ως τέλος χρονιάς όπου θα βοηθήσει να έχετε θετικές εξελίξεις σχετικά με την υγεία και τη δουλειά σας.

Μια άλλη σημαντική πλανητική μετακίνηση είναι του Κρόνου που εγκαταλείπει τον Υδροχόο και περνά στους Ιχθύς, δίνοντας το σύνθημα για το ξεκίνημα μιας διετούς ανασυγκρότησης στην προσωπική κ οικογενειακή ζωή. Η θέση του θα σας προσγειώσει λίγο, ορισμένοι θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στη φροντίδα κάποιου μεγαλύτερου σε ηλικία μέλους της οικογένειας.

Η ανάγκη σας για αλλαγές είναι δικαιολογημένη. Άλλωστε, μετα από τόσες απογοητεύσεις που έφερε ο Ουρανός το 2022 στον εργασιακό χώρο και τόσες απομακρύνσεις δικών σας ανθρώπων από κοντά σας, πλέον χρειάζεστε καινούργιες πιστοποιήσεις, νέες μορφές επικοινωνίας κι απ΄ οτι φαίνεται η τύχη δεν θα σας τις στερήσει. Η δοκιμαστική ολιγομηνη είσοδος του Πλουτωνα στον Υδροχόο είναι μια προειδοποίηση για το μέλλον, τόσο για τη διαδικασία μεταμόρφωσης όσο και για την εξέλιξη αναδιαμόρφωσης.

Στον επαγγελματικό χώρο φαίνεται πως οι ευκαιρίες εξέλιξης θα είναι πολλές με τον Δια σύμμαχο σας κι οικονομική άνοδος θα είναι εμφανής. Ωστόσο η θέση του Κρόνου στιγμές θα δεσμεύσει το πρόγραμμα σας προσθέτοντας περισσότερες ευθύνες. Φορές η καριέρα σας θα διεκδικήσει χρόνο απ’ την οικογένεια σας κι αυτό θα φέρει μια σχετική αναστάτωση την περίοδο των εκλείψεων στον άξονα Ταυρου-Σκορπιου 5/5 και 28/10.

Η αισθηματική σας ζωή προμηνύεται ενδιαφέρουσα, με τον Δια στον Κριό θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στιγμές χαράς και πάθους με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, όταν περάσει στον Ταυρο θα φέρει γνωριμίες από το εργασιακό περιβάλλον Η πολυμηνη θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα συμβάλλει ώστε να διευρύνετε τους αισθηματικούς σας ορίζοντες με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και εθνικότητας. Το 2023 έρχεται να σας ανανεώσει. Να επεκτείνει τα όρια της επικράτειας σας και να εδραιώσει ιδέες μέσα σας που θα αποτελέσουν στο μέλλον το έναυσμα μιας επιτυχημένης επανεκκίνησης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετα από δυο χρονιές δύσκολες και καθοριστικές για την εξέλιξη σας, στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται να εδραιωθούν το 2023, βάζοντας σας στη διαδικασία να αναθεωρήσετε πλήρως τις απόψεις και τα γεγονότα που δρομολογούνται πλανητικά.

Η δοκιμαστική μετακίνηση του Πλουτωνα στον Υδροχόο δίνει τις πρώτες ενδείξεις για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν ως προς την διαχείριση των υλικών και συναισθηματικών αξίων. Από τον οίκο των υλικών αγαθών και των αποκτημάτων θα σας δώσει μαθήματα για το πως θα ξοδεύετε αλλά και για το πως θα εκμεταλλευτείτε πολλά από τα προτερήματα σας.

Οι μετακινήσεις τόσο του Κρόνου στους Ιχθύς όσο και του Δια στο Ταύρο θα τονίσουν το δυναμισμό σας ώστε σταδιακά να πάρουν συγκεκριμένη μορφή οι προσδοκίες σας. Με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τις 7/3 μπορείτε να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό σε εμπορικές συμφωνίες καθώς η ορθολογική σκέψη και τα επιχειρήματα σας μπορούν να εντυπωσιάσουν. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού Ζυγού δεν σας αφήσουν, ωστόσο ανεπηρέαστους, αφού φαίνεται να δρομολογούνται εξελίξεις στα επαγγελματικά ζητήματα. Μια μετακόμιση μια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να σας κρατήσει μακριά από την οικογένεια, είναι σενάρια που θα σας απασχολήσουν αρκετά, αλλά παράλληλα θα διασφαλίσουν την αναγνώριση σας και την οικονομική σας ευμάρεια.

Η νέα θέση του Δια στον Ταύρο από τις 6/5 θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη προσωπική σας ζωή. Νέες γνωριμίες, καινούργιες ερωτικές διαδρομές είναι σενάρια που θα έρθουν να εντυπωσιάσουν. Δεν αποκλείεται αυτή η διέλευση σε κάποιους που το επιθυμούν να φέρει κι έναν απόγονο. Η Αφροδίτη, ερωτικός σύμμαχος από το ζώδιο του Λέοντα θα φέρει πάθος στη ζωή σας. Παράλληλα όμως, θα δημιουργήσει κι ανταγωνιστικές συμπεριφορές στις προσωπικές σχέσεις όταν αναδρομήσει 23/7-4/9.‘Οπως κι ο Άρης που όσο θα βρίσκεται απέναντι σας θα αυξήσει τους τόνους που οφείλετε για το δικό σας καλό να διαχειριστείτε με μαεστρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2023 είναι μια χρονιά σημαντικών επιλογών κι αποφάσεων για σας. Θα την χαρακτήριζα κυρίως μεταβατική, αφού σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις και την προειδοποιητική είσοδο του Πλουτωνα στο ζώδιο σας, θα πάρετε μια πρώτη γεύση από την μεταμορφωτική του δράση. Ο Κρόνος στις αρχές Μαρτίου εγκαταλείπει το ζώδιο σας, περνά στους Ιχθύς απαιτώντας να αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά ζητήματα.

Το πέρασμα του Δια στον Ταύρο κι η συνάντηση του με τον Ουρανό θα συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών του οικογενειακού περιβάλλοντος κι όχι μόνο. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν από την μετακίνηση του Δια και στον επαγγελματικό σας τομέα, αφού θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε την καριέρα σας, να εδραιωθείτε στο χώρο σας και να σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας, παρότι οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού 5/5 και 28/10 θα έχουν και τις μικρές τους κυρώσεις.

Όσοι εργάζεστε από το σπίτι θα έχετε μεγαλύτερη αποδοτικότητα και αύξηση των εισοδημάτων σας, ιδιαίτερα το καλοκαίρι που η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα φροντίσει να πετύχετε εξαιρετικές συμφωνίες. Αισθητή θα είναι η αλλαγή στην προσωπική σας ζωή αυτή τη χρονιά.

Πρόσωπα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας θα δείξουν έντονα το ενδιαφέρον τους. Σ΄αυτο θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και ο Δίας, αφού θα δώσει απλόχερα την ευκαιρία να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας ώστε όσοι επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια νέα οικογένεια, να συγκατοικήσετε και γιατί όχι, να αποκτήσετε κι έναν απόγονο! Η Αφροδίτη με την τετράμηνη παραμονή της στον Λέοντα (που είναι ο άξονας σχέσεων σας)θα φέρει έντονο φλερτ και νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα εντυπωσιαστούν από το φλογερό σας ταπεραμέντο.

Η χρονιά αυτή σας επιφυλάσσει πολλά, καλά και λιγότερο καλά. Τα διλλήματα κι ανησυχίες σίγουρα δεν θα λείψουν, ωστόσο δεν χρειάζεται να φορτίζεται τον ψυχισμό σας. Το 2023 είναι μια χρονιά ευνοϊκή και προσοδοφόρα που θα υποδείξει τις κρυφές σας δυνάμεις κερδίζοντας επάξια τα προνόμιά της.

ΙΧΘΥΣ

Το 2023 Ιχθύες μου είναι μια χρονιά καθοριστικής σημασίας και μεγάλων αλλαγών στη ζωή σας που για να μπορέσετε να υλοποιήσετε όσα προστάζει το πλανητικό σκηνικό, αλλά και οσία σας αναγκάζει η ροή των ουρανίων αυτών σωμάτων, θα χρειαστεί να δείξετε πυγμή κι αποφασιστικότητα. Όλα αυτά οφείλονται στη μετακίνηση τριών ουσιαστικών πλανητών. Η πιο σημαντική που σας άφορα προσωπικά είναι του Κρόνου που από τις 7/3-13/26 θα φιλοξενείται στο ζώδιο σας, του Δια στον Ταύρο από τις 16/5 και του Πλουτωνα δοκιμαστικά για ενάμιση μήνα στον Υδροχόο. Ο Κρόνος απ΄ αυτή την θέση θα φέρει δοκιμασίες, επιπρόσθετα βάρη και θα απαιτήσει ωριμότητα, σοβαρότητα αλλά κι υπευθυνότητα από μέρους σας πράγματα δύσκολα για σας τους ονειροπόλους του ζωδιακού.

Πρωταρχικό στοιχείο και μεγάλης ζωτικής σημασίας είναι να εξασφαλίσετε άμεσα εκείνα που θα επιφέρουν την υλοποίηση των στόχων σας. Ο επιλογές θα παίξουν το σημαντικότερο ρόλο ως προς την επίτευξη των προσδοκιών στην πορεία αυτής της χρονιάς.

Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, την περίοδο των εκλείψεων 20/4 ..5/5 και 14/10 ..28/10 οι τάσεις σπατάλης θα είναι συνεχείς γι’ αυτο εκμεταλλευτείτε τις καλές οικονομικές συγκυρίες το καλοκαίρι με την Αφροδίτη στον Λέοντα κάντε καλή διαχείριση. Κρατήστε ερμητικά κλεισμένα τα χρήματα σας και μην αφήσετε να μπει αέρας στις τσέπες σας…αυτό επιβάλλεται!

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας γίνεται αισθητή και στον επαγ/κο χώρο αφού έρχεται να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που υπάρχει εκεί και να σας προετοιμάσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Αν η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί τότε καλό είναι να μελετήσετε τις προϋποθέσεις και να μπείτε στη διαδικασία αλλαγής. Ο Δίας θα προσφέρει ενναλακτικές λύσεις ώστε να έχετε νέες επαγ/κες προτάσεις που θα σας φέρουν όχι μόνο σταθεροποίηση αλλά και άνοδο. Στην αισθηματική σας ζωή θα χαρείτε στιγμές πάθους κι αισθησιασμού. Θα φροντίσει τόσο ο Δίας, όσο και η Αφροδίτη το καλοκαίρι να ανανεωθείτε και μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία, σοφότεροι πλέον να βρείτε τον σύντροφο εκείνο που θα είναι κάτι παραπάνω από μια σωματική έλξη για σας!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 17:42

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr