100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Η Αιτωλοακαρνανία απέδειξε ακόμα μία φορά ότι έχει δυνατή δημοσιογραφική «ηχώ» !

Σε μία λιτή εκδήλωση σε γνωστό café στο Κολωνάκι, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, τα μέλη του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και συζήτησαν από κοινού τις δράσεις για το 2023.

Δράσεις που περιλαμβάνουν την ανάδειξη της Αιτωλοακαρνανίας τουριστικά, πολιτιστικά και δημοσιογραφικά! Καθώς ο επαρχειακός τύπος αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά ζητήματα επιβίωσης.

Η Αιτωλοακαρνανία απέδειξε ακόμα μία φορά ότι έχει δυνατή δημοσιογραφική ηχώ! Καθώς αυτά που ετοιμάζει δεν έχουν σύνορα. Έχουν απλά στόχο και σκοπό να αναδείξουν όλες τις ομορφιές της, αξιοποιώντας όλα αυτά με τα οποία είναι προικισμένη.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της Ένωσης Πάνος Σόμπολος, με τα μέλη του Δ.Σ. Κωστής Τσιακανίκα (Αντιπρόεδρος), Κική Παππά (Γεν. Γραμματέα), Κωστή Τσιάκαλο (Ταμίας) και τα μέλη Βασίλη Σκουρή, Γιάννη Μακρυγιάννη ,Σωτήρη Τριανταφύλλου, Χρήστο Μπόκα και Θόδωρο Ζαρμακούπη. Καθώς και τα αναπληρωματικά μέλη: Κωστή Σπύρου και Δώρα Παπαγεωργίου. Και την Υπεύθυνη Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων: Κέλλυ Φαναριώτη. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, η ιδιοκτήτρια του web site eviakosmos.gr, μέλος του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Έφη Ντίνη, ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανικός Τύπος» Νίκος Ζαπαντιώτης κ.α

Το φλουρί κέρδισε η δημοσιογράφος της «ΕΦΣΥΝ» Βασιλική Γραμματικογιάννη. Με τις ευχές όλων για μια καλή και εποικοδομητική χρονιά έκλεισε η εκδήλωση.

ait11

ait9

 

ait1

ait2

 

ait3

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 01:03

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr