Τελευταία Νέα

Η Εστίαση στην Εύβοια «πενθεί»! Χωρίς μουσική τα καταστήματα σήμερα

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στους συνανθρώπους μας που έφυγαν στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα στα ΤΕΜΠΗμε απόφαση του το Δ.Σ του Σωματείου της Εστίασης Εύβοιας θα λειτουργήσει τα καταστήματα χωρίς μουσική σήμερα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατόπιν του τραγικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών και την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, τα καταστήματα εστίασης του Νομού Λάρισας σήμερα 1/3/2023 αποφάσισαν να λειτουργήσουν χωρίς μουσική ως το ελάχιστο φόρο προς όλες αυτές της άδικες απώλειες.
Ο Ξένιος Ζευς  μετά από έκτακτο ΔΣ αποφάσισε να ακολουθήσει την παραπάνω κίνηση  των συναδέλφων του Νομού Λάρισας ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης σε όλες αυτές της οικογένειές που αναζητούν ακόμα τους δικούς τους ανθρώπους.
Ως εκ τούτου προτείνεται και από εμάς τα καταστήματα στην περιοχή της Εύβοιας να λειτουργήσουν σήμερα χωρίς μουσική.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των Σωματείων Λάρισας.


Η Πόλη πενθεί.
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δισκοθετών Λάρισας (Σ.Ε.ΔΙ.Λ) και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας (Σ.Ι.Κ.Α.Ε.Λ) αποφάσισαν από κοινού σήμερα, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειές τους να μην υπάρξει κανένα είδος αναπαραγωγής μουσικής  (dj, live, ραδιόφωνοo/Spotify κ.α.) στα καταστήματα εστίασης του Νομού Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι μετά από επικοινωνία μας με άλλους Προέδρους Σωματείων Εστίασης ανά την Ελλάδα οι περισσότεροι σύλλογοι  θα ακολουθήσουν την εν λόγω ενέργεια.

Σήμερα Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΝΘΕΙ.

Εκ του ΔΣ του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Εύβοιας "Ο Ξένιος Ζευς" Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 21:52

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr