Τελευταία Νέα

«Κόκκινο πανί» η Βάκα για γονείς και μαθητές – Την «έκραξαν» στο διαδίκτυο σχολιάζοντας την ετεροχρονισμένη ανακοίνωση για τα σχολεία

Και την ώρα που η δήμαρχος Χαλκιδέων μετράει τα τετραγωνικά στο σπίτι του αντιπάλου της σε αυτές τις εκλογές Γιώργου Σπύρου, και που το 112 δεν έχει σταματήσει να χτυπάει στη Χαλκίδα εδώ και 24 ώρες, η δήμαρχος ω του θαύματος…ξεχνά να ενημερώσει εγκαίρως πως τα σχολεία σήμερα θα παραμείνουν κλειστά λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Αποτέλεσμα να πάνε τα παιδιά στο σχολείο στις 8 που ανοίγουν και στις 8:15 να βγει ανακοίνωση από το δήμο ότι τα σχολεία σήμερα θα είναι κλειστά. Την ίδια ώρα ξεκινά μια απίστευτη ταλαιπωρία για γονείς και μαθητές. Και πόσο μάλλον για τους γονείς που φέρνουν από άλλους δήμους παιδιά στα σχολεία και στο ειδικό σχολείο στη Χαλκίδα.

Αλαλούμ και το «νυφοστόλισμα» για την κα Βακα να δίνει και να παίρνει στο διαδίκτυο. Ένα θέμα που έπρεπε να είχε μεριμνήσει τουλάχιστον 24 ώρες πριν, τη φέρνει προ τετελεσμένων και υπόλογη για τα περι …μέριμνας από πλευράς δημοτικής αρχής.

Και το τραγικό στην όλη ιστορία! Η ίδια, δεν έχει βγει ακόμα να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που τους επέβαλε σε αυτή την ταλαιπωρία. Ούτε ένα σημάδι μεταμέλειας στο λάθος της. Απολαμβάνει το ξεκατίνιασμα που της κάνει ο κόσμος στο διαδίκτυο, χωρίς ίχνος ντροπής! Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.

Αλλά όταν αγκαλιάζει και μάλιστα σφιχτά πριν από λίγες μέρες τον άνθρωπο που στη θητεία της της αναγνώριζε μέχρι τώρα ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολιτική απατεώνισσα που πέρασε από το δήμο, δηλώνοντας στήριξη στο πρόσωπο της σε αυτές τις εκλογές δεν έχεις να περιμένεις και πολλά…

Μερικά από τα όσα της «έσυραν» στο διαδίκτυο σήμερα:

a11

b2

 c3

d4

e5

f6

h8

i9

j10

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 19:30

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr