Τελευταία Νέα

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο θεωρεί άστοχη την ενέργεια της Προέδρου Ελένης Αϊδίνη σε ότι αφορά τη μετακίνηση του Γιάννη Στέρπη

Άστοχη θεωρεί το Σωματείο των Εργαζομένων στο Δήμο Χαλκιδέων στη συμπεριφορά της Προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη να μετακινήσει τον Γιάννη Στέρπη σε άλλη θέση και συγκεκριμένα στη Σχολή Χορού. Το Σωματείο εξεδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σε ότι αφορά το προκύψαν θέμα της υπηρεσιακής μετακίνησης του συναδέλφου Γιάννη Στέρπη σε άλλη θέση του ίδιου Νομικού Προσώπου, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η μετακίνηση έγινε από την Δημοτική Αρχή, εν προκειμένω από την Πρόεδρο της ΔΟΑΠΠΕΧ, στο πλαίσιο των δικαιωμάτων της επί των υπηρεσιών στις οποίες προεδρεύει. Βεβαίως, αν και δεν υπήρξε βλαπτική υπηρεσιακή μεταβολή για τον υπάλληλο, θεωρούμε άστοχη την ενέργεια της απομακρύνσεως, δεδομένης και της χρονικής στιγμής που έγινε η συγκεκριμένη, μιας κι ο ΔΟΑΠΠΕΧ και όλα τα Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου θα καταργηθούν στο τέλος του έτους, δεν εξυπηρετεί και δεν ωφελεί σε τίποτα η μετακίνηση ενός υπαλλήλου δυο μήνες πριν την διάλυσή του Νομικού Προσώπου.

Σε αυτά που ακούστηκαν περί τραμπουκισμού από τους συναδέλφους του Τμήματος Τεχνολογιών, Πληροφορικής & Επικοινωνιών, δηλώνουμε πως είναι ανυπόστατα, διότι στο συμβάν ήταν παρόντα και μέλη του Σωματείου και δεν διαπιστώθηκε κάτι που να έχει σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορές.

 

Χαλκίδα 25 Οκτωβρίου 2023

       Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γραμματέας

ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ                                                         ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr