100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Δυνατό το νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου- Και πάλι Πρόεδρος η Βότση

Νέοι άνθρωποι με όρεξη και μεράκι απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου. Οι νεοεκλεγέντες συνεδρίασαν την Παρασκευή 31 Μαρτίου το βράδυ εξέλεξαν το νέο Δ.Σ και όρισαν αρμοδιότητες στα μέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σαν πρώτο θέμα συζητήθηκε η ισοψηφία μεταξύ της κ. Καραγιάννη και της κ. Κουγιάννου όπου μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ αποφασίσθηκε σύμφωνα με την πρόταση της δικαστικού να μοιραστούν την θητεία. Το πρώτο διάστημα θα είναι η κ. Καραγιάννη.

Πρόεδρος η Σοφία Βότση, η οποία επανεκλέγεται στη συγκεκριμένη θέση. Αντιπρόεδρος ο Βαγγέλης Παναγιάρης που επίσης ήταν εκλεγμένος στη θέση του ταμία στην προηγούμενη Διοίκηση, η Αναστασία Βλαχούλη και πάλι γραμματέας, η Αικατερίνη Καρκαλέτση στη θέση της ταμία. Προέρχεται και εκείνη από την προηγούμενη διοίκηση στην οποία ήταν αντιπρόεδρος. 

Τα νέα μέλη που ασχολούνται για πρώτη φορά με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου είναι  η βοηθός γραμματέα Αναστασία Καραγιάννη και ο Σωτήρης Σταμελιάς στη θέση του βοηθού ταμία. Επίσης από τα καινούργια μέλη και ο υπεύθυνος για θέματα επικοινωνίας και διαδικτύου, Χαράλαμπος Γκαρούτσος ενώ αρμόδιοι για τα πολιτιστικά ορίστηκαν οι κ.κ. Φώτης Γλάρος και Άγγελος Γλάρος. 

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr