100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Ένωση Επιχειρηματιών Αυλωναρίου και Περιχώρων: Πρόεδρος ο Νίκος Φωκίτης μετά από πρόταση της πλειοψηφήσασας συμβούλου Γιώτας Γκίκα

Συγκροτήθηκε στις 17 Ιουνίου σε Σώμα, το νεοσύστατο Σωματείο της Ένωσης Επιχειρηματιών Αυλωναρίου και Περιχώρων, μετά τις εκλογές της 6ης Ιουνίου.

Για το Δ. Σ εκλέγονται: Πρόεδρος, μετά από πρόταση της πλειοψηφήσασας συμβούλου Γιώτας Γκίκα, ο επιχειρηματίας Νίκος Φωκίτης. Αντιπρόεδρος Α η Γιώτα Γκίκα, Αντιπρόεδρος Β ο Αλέξανδρος Ηλίας, Γενικός Γραμματέας ο Αναστάσιος Πάλλης και ταμίας ο Γιώργος Κωστάντιος.

Πρόκειται για ένα Σωματείο που ιδρύθηκε εν μέσω της πανδημίας covid 19 και βρήκε ανταπόκριση από πολλά μέλη. Σκοπός της ίδρυσής του είναι η συστηματική και επιστημονική μελέτη, αναζήτηση, παρακολούθηση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν τους επιχειρηματίες –μέλη της Ένωσης, σε όλα τα επίπεδα.

Στην Ένωση μπορούν να γίνουν μέλη επαγγελματίες, έμποροι, δικαιούχοι παραγωγικής άδειας υπαίθριου εμπορίου, ήτοι λαϊκής αγοράς, στάσιμου εμπορίου ή πλανόδιου εμπορίου. Παραγωγοί με διάθεση και εμπορία αγροτικών προϊόντων και προϊόντων αλιείας. Επιχειρήσεις μεταποίησης και Βιοτεχνίες.

Όλοι οι επαγγελματίες που ανήκουν στις προαναφερόμενες κατηγορίες και έχουν έδρα της επιχείρησης τους εντός των ορίων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, από όλες τις δημοτικές ενότητες, μπορούν να γίνουν μέλη και να δραστηριοποιηθούν ενεργά σε μία Ένωση που κύριο μέλημα της είναι να γίνει η φωνή του επαγγελματία που θα φτάνει στους αρμόδιους προς επίλυση σοβαρών θεμάτων που ταλανίζουν όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Ήδη υπάρχει μία σειρά από δράσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν.

fokitis

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Φωκίτης δήλωσε αποκλειστικά στο eviakosmos.gr :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, και στηρίζει μία δυνατή προσπάθεια με ουσιαστικό ρόλο. Οι επιχειρηματίες στις μέρες μας πρέπει να ενεργοποιηθούν. Να ενημερώνονται σωστά για όλες τις εξελίξεις και να εξελίσσονται. Η Ένωση έρχεται να δώσει όλα αυτά στον επιχειρηματικό κόσμο που τον εμπιστεύθηκε από την πρώτη στιγμή, και μιλάω για τα ιδρυτικά μέλη που είναι πάρα πολλά ήδη. Απευθύνομαι όμως και σε εκείνους που θα θελήσουν να γίνουν μέλη της Ένωσης. Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα. Πάντα προστατεύοντας τον επαγγελματία, με γνώμονα μόνο την επιτυχημένη του πορεία. Είναι σημαντικό να υπάρχουν υγιείς επιχειρήσεις στον τόπο μας. Να τις εμπιστεύεται ο κόσμος και να συμβάλλουν στην τοπική οικονομία και την ανάπτυξη αυτού.

Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες και με τους εμπορικούς συλλόγους, Ενώσεις και φορείς, καθώς μέσα από αγαστές συνεργασίες μόνο μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην Ένωση και τα μέλη του Δ.Σ που με τίμησαν στη θέση του Προέδρου. Υπόσχομαι να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Είμαστε όλοι έμπειροι επιχειρηματίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που ξεκίνησε θα φροντίσουμε όλοι να παραμείνει πολύ δυνατό!»

Για την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ευβοίας εκλέγονται οι Παναγιώτα Γκίκα, Νίκος Φωκίτης και Αλέξανδρος Ηλίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 21:07

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr