100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Μίλτος Χατζηγιαννάκης προς Υπουργό: «Να μην προχωρήσουν οι αποσπάσεις πυροσβεστών από την πυρόπληκτη Β. Εύβοια»

Επιστολή του βουλευτή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Μ. Χατζηγιαννάκη προς τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας και τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής στην οποία ζητά ο Βουλευτής να μην προχωρήσουν οι αποσπάσεις πυροσβεστών από την πυρόπληκτη Β. Εύβοια.

Επιστολή για την απόφαση απόσπασης πέντε πυροσβεστών από τα πυροσβεστικά κλιμάκια της πυρόπληκτης Βόρειας Εύβοιας, εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου, απέστειλε ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μίλτος Χατζηγιαννάκης προς τον αρμόδιο Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο.

Όπως αναφέρει στην επίστολή του ο βουλευτής Ευβοίας, Μίλτος Χατζηγιαννάκης αυτές τις ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε πάνω από μισό εκατομμύριο στρέμματα στη Βόρεια Εύβοια και στιγμάτισε τη ζωή των κατοίκων της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες, και όμως ο κίνδυνος να προκληθεί ξανά φωτιά, σηματοδοτώντας το τέλος της φυσικής αναδάσωσης και το οριστικό τέλος του πανέμορφου δάσους της περιοχής δεν έχει σβήσει.

Παρ’ όλα αυτά, ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει, ότι με λύπη του, καθώς και με θυμό πληροφορήθηκε την απόφαση απόσπασης πέντε πυροσβεστών από τη Βόρεια Εύβοια προς τα νησιά της Σαντορίνης και της Σκιάθου στις 20 Αυγούστου, συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις πυροσβέστες από το κλιμάκιο του Μαντουδίου και δύο από το αντίστοιχο της Ιστιαίας.

Στο τέλος της επιστολής του ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ζητά να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι, ώστε να αρθεί η απόφαση της απόσπασης των πυροσβεστών και να ενισχυθούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις της πολύπαθης Εύβοιας, λαμβάνοντας υπόψιν την πραγματικότητα που βίωσε, βιώνει και θα βιώνει η Βόρεια Εύβοια.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr