Τελευταία Νέα

ΠΕΔ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Πρώτη η Στιβακτή και δεύτερος ο Λιόλιος-Στις πρώτες θέσεις Ευβοιώτες δήμαρχοι! Σάρωσε ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Κώσταρος

Η Εύβοια σάρωσε στις εκλογές της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας με τους περισσότερους από τους υποψήφιους δημάρχους όπως ο δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος (72ψήφους), ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης -Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης (71ψήφους),η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα (70 ψήφους), να εκλέγονται στις πρωτες θέσεις για το Δ.Σ. Ακολουθούν ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς (66 ψήφους) και ο δήμαρχος Ιστιαίας -Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς. Από τους δημοτικούς συμβούλους, σάρωσε ο Αντιδήμαρχος Ν. Αρτάκης Μπάμπης Κώσταρος (74 ψήφους), υποψήφιος για σύμβουλος στο Δ.Σ. Το ίδιο και η δημοτική σύμβουλος Διρφύων-Μεσσαπίων Τζοβάννα Γκόγκου, υποψήφια για το Εποπτικό Συμβούλιο με 73 ψήφους. Εκλέγεται στο Δ.Σ και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου (54ψήφους), ενώ εκτός μένουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ερέτριας Γιάννης Λάμπρου και Σμαραγδής Παντελής δημοτικός σύμβουλος Δελφών, που ήταν επίσης υποψήφιοι για σύμβουλοι στο Δ.Σ. Επίσης, πρώτος εξελέγη ως εκπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, ο Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων Βασίλης Γουρνής.

Πρώτη σε ψήφους ήρθε η δήμαρχος Αμφίκλειας –Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή (81 ψήφους), ακολουθεί ο δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος (76ψήφους). Δεν εκλέγονται οι δήμαρχοι: Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου (45 ψήφοι), Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές(50ψήφοι) και Καρπενησίου Κακαβάς Χρήστος (42 ψήφοι).Αναλυτικά οι ψήφοι που πήραν οι υποψήφιοι για το Δ.Σ της ΠΕΔ Στερεάς και για τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ παρακάτω:

apekped3

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 09:36

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr